LEPA STANA: Srpkinja rastura brakove holivudskih zvezda

Spekuliše se da je trideset osam godina stariji kolega potpuno poludeo za njom i svojoj supruzi poručio kako je smešna.

Naime, vremešni glumac zaljubio se u čuvenu detektivku Beket na snimanju serije Castle, a njegov flert jedan je od glavnih povoda za krah braka za koji se procenjuje da će vredeti 390 miliona dolara. Kako se priča, slavna Barbara veoma je ljubomorna i sumnja da ju je suprug prevario sa trideset osam godina mlađom Stanom.

Inače, sve popularnija glumica nikada se nije stidela svog srpskog porekla. Potiče iz porodice Petra i Rade Katić, Srba iz Hrvatske koji su iz tadašnje Jugoslavije emigrirali u Kanadu. Ima četiri brata i jednu sestru. Zajedno sa svojom porodicom preselila se u Ororu, u državi Ilinois, a 1996. godine upisala je glumu u Gudmanovoj školi u Čikagu.

"Moji roditelji morali su da budu jaki. Kao doseljenici, trebalo je da prevaziđu jezičku barijeru i krenu ispočetka, bez ikakve finansijske sigurnosti, i to u potpuno novom svetu. Odgajili su i školovali mene, moju sestru i našu braću. Išla sam na balet, klavir, karate, a tečno govorim srpski, engleski, francuski i italijanski. Putovali smo i upoznavali se sa svetom. Roditelji su me učili da poštujem svet", otkrila je Stana za koju se još ne zna ko je zapravo ukrao njeno srce.

Story.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.