LEPA STANA: Srpkinja rastura brakove holivudskih zvezda

Spekuliše se da je trideset osam godina stariji kolega potpuno poludeo za njom i svojoj supruzi poručio kako je smešna.

Naime, vremešni glumac zaljubio se u čuvenu detektivku Beket na snimanju serije Castle, a njegov flert jedan je od glavnih povoda za krah braka za koji se procenjuje da će vredeti 390 miliona dolara. Kako se priča, slavna Barbara veoma je ljubomorna i sumnja da ju je suprug prevario sa trideset osam godina mlađom Stanom.

Inače, sve popularnija glumica nikada se nije stidela svog srpskog porekla. Potiče iz porodice Petra i Rade Katić, Srba iz Hrvatske koji su iz tadašnje Jugoslavije emigrirali u Kanadu. Ima četiri brata i jednu sestru. Zajedno sa svojom porodicom preselila se u Ororu, u državi Ilinois, a 1996. godine upisala je glumu u Gudmanovoj školi u Čikagu.

"Moji roditelji morali su da budu jaki. Kao doseljenici, trebalo je da prevaziđu jezičku barijeru i krenu ispočetka, bez ikakve finansijske sigurnosti, i to u potpuno novom svetu. Odgajili su i školovali mene, moju sestru i našu braću. Išla sam na balet, klavir, karate, a tečno govorim srpski, engleski, francuski i italijanski. Putovali smo i upoznavali se sa svetom. Roditelji su me učili da poštujem svet", otkrila je Stana za koju se još ne zna ko je zapravo ukrao njeno srce.

Story.rs

Pogledajte još