Veče filmske muzike u “X Faktoru”!

Takmičenje odmiče, nastupi su sve bolji i konkurencija je sve jača, a kako saznajemo finalisti će se ovog utorka predstaviti popularnim pesmama iz poznatih filmova I serija!

“Veoma mi se dopada pesma koju sam dobio, pripremam se za nastup svakodnevno I mislim da je će ova pesma biti moj najteži zadatak do sada!” – rekao je jedan od finalista Daniel Kajmakoski. Inače, talentovani tridesetogodišnjak iz Struge je ovog vikenda u Makedoniji dobio nagradu za “Otkriće godine” na prestižnoj manifestaciji “Zlatna bubamara” koja u ovoj zemlji ima tradiciju dugu čak sedamnaest godina.

Koliko je “X Faktor” popularan I u regionu svedoči činjenica da se I produkcija “X Faktora” može pohvaliti prstižnim priznanjem Zlatna bubamara za “Najgledaniji balkanski šou” za predhodnu godinu! “Veoma smo počastvaovani što naši finalisti imaju vernu publiku u Makedoniji! Hvala organizatoru na ovoj prestižnoj nagradi!” – kažu iz produkcije.

Ovog utorka u 21h na TV pink borba za opstanak I titulu nove muzičke zvezde se nastavlja: takmičenje će I ove nedelje napustiti jedan finalista, a kao I svakog utorka u revijalnom delu nastupiće jedna poznata muzička zvezda čije se ime za sada drži u tajnosti.

Pogledajte još