DS: Nervozne reakcije SNS dokaz da istina boli

"Predstavnicima SNS nije bilo dovoljno što su najpre izdali saopštenje, a potom se izjavama oglasili Nebojša Stefanović, Zoran Babić, čak i neki koji su na njihovoj izbornoj listi, već su organizovali i vanrednu konferenciju za medije", navodi se u saopštenju.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović upozorio je ranije danas, reagujući na izjavu člana Predsedništva DS Borislava Stefanovića da Srbiji preti bosanski i ukrajinski scenario socijalnog bunta ako naprednjaci ostanu na vlasti, da demokrate pozivaju na ukrajinski scenario, krvoproliće i nasilje na ulicama.

Demokrate ocenjuju da građani jako dobro znaju ko danas koristi govor mržnje kada kaže da je potrebno “iskoreniti seme zla koje personifikuju Mišković i Đilas” ili da je Bojan Pajtić “diktator”, a mi iz Demokratske stranke “mrzitelji Srbije”, a ko sa druge strane iznosi istinu o “uspehu” dvogodišnje vladavine SNS-a.

"Istinu koju na svojoj koži oseća na žalost svaki građanin ove zemlje, osim ako nije jedan od 30 hiljada članova SNS koje su zaposlili u javnim preduzećima kojima gazduju", navodi DS.


Blic

Pogledajte još