Goca planira svadbu: Kao u filmu Emira Kusturice

Pevačica snima novi album i razmišlja o sudbonosnom "da" sa 14 godina mlađim dečkom: Na venčanju će biti prase na stolu sa jabukom u ustima, a ja ću kao mlada biti u centru pažnje

Mada je nedavno operisala cistu ispod oka, brzo je nastavila sa poslovnim aktivnostima. Kaže nam da je to bila rutinska intervencija i da se sada dobro oseća. U muzičkom studiju Vlade Georgieva, pevačica ovih dana snima pesme za novi studijski album. S obzirom na to da ju je nedavno zaprosio 14 godina mlađi dečko Raša Novaković, učesnicu muzičkog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" ne deli mnogo ni od "ludog kamena".

Pročitajte i: NJEMU NIŠTA NIJE JASNO: Goca sa mužem opet na sudu!

"Još nismo odlučili kada će biti venčanje", kaže nam Goca Tržan, koja iz braka sa bivšim učesnikom Farme Ivanom Marinkovićem ima sedmogodišnju ćerku Lenu.

"Samo smo pričali na tu temu, ali nemamo konkretan plan. Udaja mi u ovom trenutku nije prioritet, ima mnogo važnijih stvari od toga, a jedna od njih je rešavanje stambenog pitanja. Raša i ja nameravamo da kupimo kuću. Najvažnije je da se u naše planove uklopi Lena, koja u septembru polazi u školu, pa još nismo doneli konačnu odluku o preseljenju, odnosno kada će to tačno biti."

Goca kaže da će venčanje biti samo ručak za najbliže. "Ukoliko, ipak, odlučimo da napravimo veliku svadbu, zamišljam da to bude kao u filmovima Emira Kusturice. To znači, prase na stolu sa jabukom i da ja kao mlada budem u centru pažnje", kaže Goca.

Izvor: Kurir

Pogledajte još