Pet stvari o kojima morate voditi računa kada kupujete kozmetiku

1. Da kozmetika nije štetna za kožu
Razmislite ovako: koža nam je pod šmikom minimum osam sati dnevno, pet dana nedeljno I tako tokom 12 meseci. To je otprilike 2000 sati godišnje! Nekvalitetna šminka je pogubna za naš ten čak I ako se ne šminkamo svakodnevno. Zapamtite: koža je sa nama tokom čitavog života I o njoj moramo voditi računa. Max Factor kozmetika je dermatološki ispitan i pogodan za osobe sa osetljivom kožom.

2. Da je kozmetika postojana
Koliko god da se lepo I pedantno našminkamo ujutru, dešava se da kad krenemo s posla izgledamo kao pokisli! Tu pomoći nema ako šminka koju koristitimo nije dovoljno postojana. Nijedna žena ne izgleda lepo sa razmazanom maskarom ispod očiju ili karminom na zubima. Legendarni puder Creme Puff Max Factor postoji još od 1953 god. Napuno je 61 godinu, zar vam to ne govori dovoljno o njegovom kvalitetu? On je samo jedan delić bogatog Max Factor arsenala za lepotu.

3. Pravi odnos cene I kvaliteta
Često se dešava da je neki proizvod, iako kvalitetan, precenjen, pa nam bude žao što smo ga preplatili kada smo mogli za manje novca da dobijemo kvalitetniji proizvod. Važno je pronaći kozmetiku kod koje su odnos cene i kvaliteta u pravoj proporciji. Max Factor ima sjajan odnos cene I kvaliteta, a akcije koje organizuju omogućiće vam da uštedite toliko da možete da kupite proizvod više.

4. Zadovaljavajući spektar boja ( za devojke I dame u zrelim godinama)
Iako možda negujete klasičan stil, ponekad dobro dođe karmin koji nije boje kože ili crveni I lak za nokte u nekoj jarkoj boji. Zato je važno kupovati kozmetiku one kuće koja nudi različite boje senki, nijanse pudera I rumenila. Max Factor spektar boja karmina obara s nogu, olovke i lakovi koje nude su u raskošnim bojama, a puderi po strukturi odgvaraju različitim tipovima I godištima. Maskare Max Factor su već ušle u legendu: od onih za ekstremni volumen I intezvinu boju do long lash maskara.Svaki neprospavani trenutak prikrijte Max Factor Mastertouch korektorom. Šminka Max Factor pokrivaju sve uzraste I zahteve.

5. Adekvatnog savetnika
Renomirani proivođači šminke koji vode računa o svojim mušterijama, obezbediće im savetnika koji poput profesionalnog šminkera ume da odredi odgovarajuću nijansu podlloge I rumenila prema tenu, tip pudera prema tipu kože. Ovo je samo jedan trik Max Factor savetnika: Ako se vaša maskara počinje da suši, stavite je u šolju tople vode na nekoliko minuta, tako ćete moći duže da je koristite.

Proverite zašto je Max Factor šminka profesionalnih šminkera .

Pogledajte još