SVE ZA BEBU: Novo ljubavno gnezdo Jovane i Željka

Jovana i Željko Joksimović kupili su stan od svog komšije i planiraju da sruše zid i naprave jedan stan od 150 kvadrata, koji će biti prilagođen bebi koja bi trebalo da na svet dođe u aprilu.

"Željko (42) i Jovana (33) trenutno žive u stanu od oko 70 kvadrata u naselju Oaza. To je bilo dovoljno za njih dvoje. Ali kada su saznali da će dobiti bebu, odmah su počeli planovi za proširenje stambenog prostora i odlučili su da kupe još jedan stan iste kvadrature", rekao je izvor blizak paru.

Pročitajte i: Željko Joksimović: Privilegija je imati Jovanu za ženu

Budući da je voditeljki termin za porođaj 20. april i da je do tada ostalo malo vremena, Željko je uz pomoć stambenog kredita uspeo da pazari stan od prvog komšije.

"Stan koji Joksimović kupuje nalazi se pored onog u kojem stanuje. Planira da sruši zid i proširi postojeći stambeni prostor. Prema planovima, novi prostor će biti šestosoban, imaće ukupno 150 kvadrata.

"U završnoj smo fazi. Celu proceduru smo prošli i sve je spremno da banka isplati dogovorenu sumu. Ipak, ona nije ista kao cena stana. Joksimović je deo novca imao u kešu, tako da manji deo finansira u kešu"; rekao je izvor iz banke.

Inače, Jovana će posao voditelja Jutarnjeg programa na TV Pink obavljati još neko vreme, a potom odlazi na trudničko bolovanje. Beba koju očekuje će njoj biti iz prvog braka, dok Željko iz prvog braka ima ćerku Minu (19).

Izvor: Kurir

Pogledajte još