Astroluk: Koje delove tela treba da istaknete da biste zablistale u punom sjaju

Vodolija
Kada govorimo o Vodolijama, mislimo na prirodnu lepotu kojoj nije potrebno mnogo dodataka. Istaknite prirodnu lepotu vašeg lica i dodajte malo ženstvenosti i boja u svakodnevni look!

Ribe
Slododoumne Ribe osvežiće svoj izgled novom, neobičnom bojom kose. Dame rođene u ovom vodenom znaku posebnu pažnju treba da posvete svojim stopalima, koja treba redovno da neguju kremama i odlaskom na pedikir.

Ovan
Crvena i narandžasta garderoba pravi su pogodak za ovaj vatreni znak! Nežne crte lica treba istaći na najprirodniji način dok posebnu pažnju treba obratiti na stilizovanje i šišanje kose.

Bik
Planeta Venera vladar je ovog znaka, a to znači lepotu i senzualnost. Prirodni materijali, braon tonovi i nežna bež odeća pravi su izbor za žene Bikove. Šminka takođe treba da bude u zemljanim bojama, a jedan od predloga je rumenilo u boji kajsije.

Blizanci
Odlika ovog znaka je da uživaju u dobrim parfemima, eteričnim uljima i losionima za telo.

Prirodu svoje dvojne ličnosti najbolje pokažite kombinacijima tamne i svetle šminke, kao i naglašavanjem ramena i ruku.

Rak
Savet za Rakove je da naglase svoj seksipil provokativnim haljinama. Svetlucavi bronzeri za telo i nežni tonovi ruža za usne pomoćiće ovim damama da se oslobode stidljivosti.

Lav

Lavice su ponosne vlasnice najlepših kosa sveta! Dženifer Lopez je pravi dokaz za to, pa svim damama rođenim u ovom znaku savetujemo da paze na svoju kosu. Negujte je tretmanima, domaćim maskama i pakovanjima jer je ona najlepši ukras žene.

Devica

Sramežljive i suptilne Device ne treba da se kriju iza tešlih pudera i koretora.
Pustite svoju kožu da dišu, a kosu stilizujte tako da deluje prirodno i bujno. Isto važi i za vaš kompletan stajling koji treba da bude malo smeliji i otvoreniji.

Vaga
Oči su karakteristika ovog znaka, pa posebnu pažnju obratite na šminkanje i istivanje upravo ovog dela lica. Razne boje i teksture senki kao i zanimljive maskare sigurno će vam koristiti ovom prilikom.

Mladolike Vage treba da vešto koketiraju sa devojačkim izgledom i oblačenjem.

Škorpija

Zavodljive i seksipilne žene Škorpije treba da forsiraju tamnu, mačkastu šminku na očima.

Svoj stajling upotpuniće uskim kožnim helankama koje će istaći njihovo sjajno telo.

Strelac

Ovaj znak može da iznese gotovo svaki trend i izgled. Eksperimentišite i pustite mašti na volju, tako da svaki dan izgledate drugačije. Drečave boje, detalji i nakit su vaši najbolji prijatelji.

Jarac
Dozvolite sebi malo oduška od rigidnog i poslovnog stila. Moderni krojevi i lepršave haljinice pravi su način da osvežite svoju svakodnevnicu. Dame rođene u znaku Jarca obožavaju cipele pa ih mogu kombinovati sa odgovarajućim tašnama i drugim detaljima.

Izvor: 24sata

Pogledajte još