Idealna mesta za seks u javnosti: Iznenadite ga seksom na haubi

0

Odvezite se na neko udaljeno mesto, parkirajte se, i iznenadite ga seksom na haubi.

Odlučili smo sa vama da podelimo ova riskantna, ali seksi mesta za vođenje ljubavi, na kojima postoji vrlo mala šansa da budete uhvaćeni.

SEKS NA HAUBI
Odvezite se na neko udaljeno mesto, parkirajte se, i iznenadite ga seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

UZ PROZOR
Iznajmite hotelsku sobu na poslednjem spratu, što bi trebalo da vam osigura prelep pogled. Seks uz prozor itekako pali.

NA ZABAVI
Sledeći put kad budete kod prijatelja na zabavi, uđite sa dečkom u tuš kabinu i jednostavno se prepustite strastima na brzaka

WC U BARU
Hotelski bar je pravo mesto za vas. Kako bi ste zagrejali dečka, šapućite mu na uvo prljave reči, a onda ga odvedite do wc-a i učiniti to na brzaka. Koktel nakon brzog seksa? Da, molim!

SPAVAĆA SOBA
Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Dobićete osećaj da radite nešto grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Muškarce veoma stimuliše ono što vide, tako da će ih mogućnost da “prate akciju” dodatno napaliti.

KUĆNA TERETANA
Ukoliko vaš dečko ima sprave za vežbanje kod kuće, benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za pozu devojka na njemu. On nikada više neće moći trenirati, a da ne razmišlja o prljavim stvarima koje ste radili.

Izvor: Večernji list

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.