Ljubavni horoskop za 26. februar

OVAN
Veče je pogodnije za svaku vrstu dogovora sa osobom koja vam je draga, naročito ako se radi o nekom koga set nedavano upoznali negde na nekom većem skupu. Sa Jarcem niste načisto šta oseća prema vama pa ćete i vi biti uzdržani prema njemu, naročito ako je u podznaku Bik, Ovan ili Lav. Verujete u mogućnost obnove saradnje sa Vodolijom ili Vagom.

BIK
Iskoristite tranzit Meseca da biste se do poslepodnevnih sati dogovorili u vezi sa večernjim izlaskom.Ako ste zainteresovani za ozbiljnu, ambicioznu osobu koja je posvećena biznisu, moraćete da za nju imate dovoljno strpljenja, naročito ako se radi o drugom Ovnu, Lavu ili Jarcu.Želite da dobijete priliku da se dogovorite sa nekim ko vam se nečim zamerio.

BLIZANCI
Manje trzavice moguće su u komunikaciji sa drugim Blizancem, Devicom ili Škorpijom. Ponosni ste na uspeh neke vama bliske osobe, moguće člana porodice.Ako vam se dopada Lav, budite popustljviji naročito ako je zbog nečga malo ljut na vas.Želite da dobijete priliku da se pomirite sa Vodolijom, što vam je veoma bitno.

RAK
Danas bi trebalo da se odmarate i da vreme posvetite hobiju, druženju sa bliskim osobama, članovima porodice. Izlažete se velikim fizičkim i intelektualnim naporima i to bi moglo da vam donese manje zdravstvene tegobe.Dobićete poziv za izlazak od Bika ili Ribe. Škopija se trudi da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa vezom koja vam donosi sve više stresa.

LAV
Tranzit Sunca preko Riba čini vas prilično nervoznim i nestrpljivim po svim pitanjima.Ne očekujete da vam se javi osoba sa kojom ne možete da nađete kompromisno rešenje po nekim bitnim pitanjima. Ponašate se kao da nise dovoljno motivisani za novu vezu iako vam se osoba koja vam se udvara dopada.

DEVICA
U večernjim satima možete imati mnogo telefonskih poziva, poseta u domu ili ćete sa članovima porodice razgoarati o nekim za vas bitnim pitanjima. Nekome je veoma stalo da vas uveri u svoju privrženost. Ako ste pred važnom odlukom koja se tiče porodičnog života, nađite kompromisno rešenje. Dobro se slažete sa jednim Jarcem koga dugo poznajete.

VAGA
Večernji sati donose harmoničan odnos sa Rakom, Bikom ili Ribama. Moguć je poziv od nekog ko živi u inostranstvu. Ako se radi o osobi koja vam je obećala zajednički izlazak ili sastanak, moguće da ćete se naći negde zajedno sa prijateljima. Čudna veza sa Lavom ili Jarcem. Niste načisto šta prema kome osećate. Želite da se dopadnete Ovnu.

ŠKORPIJA
Ne bi trebalo da se preterano nervirate zbog mešanja Raka ili Jarca u vaš život, naročito ako se radi o savetima za koje znate das u na svom mestu. Mnogo toga niste u stanju da držite pod i kontrolom ali nemojte potezati ozbiljne teme u razgovoru sa partnerom, naročito ne sa Blizancima. Ribe pokušavaju da vam učine po volji i vi ćete se takođe potruditi da date sve od sebe da shvate da vam je stalo do dobrih odnosa.

STRELAC
Saturn, u dobrom aspektu sa Venerom čini vas u nečijim očima harimzatičnim ali i nedokučivim. Dajete na znanje partneru da ne želite vezu po svaku cenu već da držite do svog dostojanstva. U večernjim satima postajete malo komunikativniji i srdačniji u društvu Device i Bika. Želite da zadžite korektan odnos sa zemljanim znakom.

JARAC
Do večernjih sati tranzit Meseca preko astrološkog polja ljubavi i svakodnevnih obaveza čini vas društvenim,zahtevenim i ako ste u poslovnoj vezi sa Devicom ili Ovnom, verovatno ćete očekivati incijativu s njihove strane u vezi sa izlaskom. Ako se to ne dogodi, sledi kazna s vaše strane, u vidu verbalnog napada. Niste načisto kome da verujete jer ćete čuti trač na svoj račun.

VODOLIJA
Jedan od boljih dana ako ste po prirodi popustljivi i ako vam je stalo da sa partnerom budete u harmoničnim odnosima. Dobro se slažete sa Blizancima i Vagom koji vas po mnogim pitanjima podržavaju i daju vam na znanje da njih uvek možete da računate. Priželjkujte romatičnu vezu ali nikako da se dogodi ono o čemu maštate. Verujete u dobronamernost jednog Lava.

RIBE
Neka situacija je za vas previše opterećujuća da biste lako mogli da je rešite. Ako se tiče privatnog života, bićete u prilici da pokažete do koje ste mere privrženi osobi koja vam je draga. Ne pokazujete dovoljno razumevanja za osobu koja vam je donela nepovoljnu vest u vezi sa nekim ko vam je nekada bio drag. Nemojte se ljutiti na onoga ko vam govori istinu.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još