Brena izazvala haos na HRT-u, jurili je novinari

Lepa Brena, koja će za 8. mart održati koncertu na stadionu Krnjak pored Karlovca u Hrvatskoj, gostovala je u emisiji “Damin gambit” na HRT-u i izazvala je pravu pometnju među zaposlenima na toj televiziji.

- Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pometnju. Vest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, kancelarija i želeli su da vide Brenu uživo. Fotografisali su se s njom mobilnim telefonima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla da verujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom svojih kolega. Nakon što smo nas dve odradile intervju, shvatila sam da je izbor Brene za gošću u “Daminom gambitu” bio pun pogodak – rekla je urednica i voditeljka ove emisije Elizabeta Gojan, koja je istakla da će emisija sa Brenom biti fantastična i da će bti emitovana 2. marta u 21:30 sati prvog program HRT-a.

Poznata pevačica imala takođe reči hvale za ekipu HRT-a ali i za njenu domaćicu Elizabetu Gojan.

- Zahvaljujem se gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu. Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svom domu okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovo u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kraj Karlovca, da se svi lepo opet družimo – rekla je Brena i najavila spektakl za Dan žena.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još