Kozmetički proizvodi koji sabotiraju dobar seks

Ako planiraš "vrući spoj" sa svojim dečkom, svakako odustani od sledećih kozmetičkih proizvoda koji seksi izgledaju samo na filmovima:

Veštačke trepavice

Znamo, zbog veštačkih trepavice tvoje lice izgleda glamuroznije, a oči veće, ali samo probaj da zamisliš izraz gađenja na njegovom licu kad usred seksaa vidi trepavicu kako visi sa tvog kapka, ili je, u još gorem scenariju, pronađe ujutro u krevetu.

Crveni ruž

Crveni ruž reklamira se kao najbolje oružje za zavođenje, ipak prava je istina da ni jedan frajer ne želi da ga vidi u svojoj spavaćoj sobi. Čak i ako izostavimo ukus koji momci ne podnose, tu su tragovi koji ostaju na odeći i koži, ali i na tvom licu koje sigurno ne izgleda privlačno sa razmuljanim ružem oko usana.

Lak za kosu

Natapirane frizure ostavite za bioskop i izlazak sa prijateljicama. Ni jedan frajer ne želi da mu kosa "zapne" u gnezdu od kose, a s obzirom na to da momci cene prirodnost, kosa koja u krevetu izgleda kao kaciga sigurno neće izgledati privlačno.

Teški parfem, i puno parfema na vratu

devojke često preteruju sa teškim i slatkim parfemima koji frajere više odbijaju nego što ih privlače. Za seksi igrice biraj nežne i prozračne parfeme koje blago nanesi iza uha ili na kosu jer, pogađaš - dečki ne vole ni ukus parfema koji se u obilnim količinama nalazi na tvom vratu.

Puno bronzera i pudera

Shvatamo da na sastanak ne želiš da ides bez pudera, ali uobičajena količina bronzera zaista bi mogla da se preskoči. Tvoj dečko sigurno se neće veseliti kad, nakon vruće noći, na jastučnicama ujutro ugleda ružne smeđe mrlje.

Zato, ako ovo već stavljate na lice, u torbici uvek treba da imate maramice za skidanje šminke kako bi očistile lice pre odlaska na spavanje.

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.