Antić: Grad mora da se razvija ravnomerno

Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić rekao je da se glavni grad mora ravnomerno razvijati kao i da svi Beograđani moraju imati isti nivo zdravstvenih usluga.

"Moramo biti praktični i naći balans između ulaganja u nove velike zdravstvene objekte i potrebe da održavamo već izgrađene objekate, i da održimo dostignuti nivo zdravstvene usluge za sve građane Beograda", rekao je Antić prilikom obilaska novog Doma zdravlja u Surčinu.

Kako prenosi SPS u saopštenju, Antić je rekao da mu je drago što vidi da je Dom zdravlja u Surčinu počeo da prima pacijente, da radi punim kapacitetom i poseduje najmoderniju opremu.

"Srećan sam što je ovaj dom zdravlja svrstan u najbolje, što se nalazi upravo u Sručinu kao rubnoj beogradskoj opštini, jer ne mora uvek najbolji objekat da bude u centru grada", rekao je Antić.

Antić je poručio da predstoje rekonstrukcije i zavšetak radova na Kliničko-bolničkom centru Srbije i na KBC "Dragiša Mišović", čime će bolnički kapaciteti biti značajno poboljšani, a da će se sadržaj i dostupnost zdravstvene usluge približiti nivou kojem država teži.

Izvor: RTS

Pogledajte još