Tropico bend ima favorite u X Factoru!

Cukić je već odavno upoznat sa ovim tv formatom, budući da je vodio program na prvom poklon koncertu finalista pre nekoliko meseci. „ Znam sve finaliste, svi su sjajni, ali moji favoriti su bili Mladen Lukić i Maja Luis! I sada imam nekoliko kandidata za koje mislim da će napraviti ozbiljnu karijeru, međutim, ne bih da izbaksuziram, pa neću reći imena.“- rekao je kroz osmeh Cukić koji je u revijalnom delu izveo pesmu „Prava ljubav“.

Za razliku od Dejana, šarmantni momci iz Tropico Benda su izdvojili Lukijana Ivanovića i Daniela Kajmakoskog za svog favorita: „Navijamo za Lukijana i Daniela, odlični su! Čuli smo i Luijanovo izvođenje naše pesme „Sve moje zore“ na "X Faktoru" i bili smo oduševljeni!“- rekli su momci iz ovog popularnog pop benda.

(old_image)

Kako saznajemo, svi članovi Tropico benda su se upoznali sa finalistima ovog ovog tv formata, ali ne i sa Lukijanom, sa kojim su se nažalost mimoišli. „Momci iz Tropica su morali da žure odmah posle nastupa, pa nisu stigli da se upoznaju sa Lukijanom, iako su to želeli. Ivanović prati njihov rad i izuzetno ih poštuje, a potajno se nada i budućoj saranji baš sa ovim bendom. “ – kaže naš izvor blizak produkciji. Da podsetimo, X Faktor se približava kraju, već sledećeg utorka u 21h na TV Pink saznaćemo kojih pet finalista ide u superfinale koje će se održati 23.3. u Kombank Areni!

Pogledajte još