Milijarder platio 500.000 dolara za izlazak sa Kim Kardašijan, pa se iznervirao koliko je dosadna

Rihard Lunger, austrijski milijarder, platio je Kim Kardašijan svotu od pola miliona dolara kako bi mu bila pratnja tokom jednog događaja u Beču. Međutim, 81-godišnji biznismen, kako prenosi portal TMZ, bio je sve nervozniji kako je veče odmicalo.

Lunger je i bio izuzetno ljut i pre nego što je trebalo da ode na tradicionalni Operski bal u Beču, jer ga Kardašijanova živcirala. Kako tvrdi ovaj austrijski preduzetnik, starleta se nije pojavila na dogovorenom ručku, gde je inače trebalo da se snimi scena za njen rijaliti šou-program “Keeping Up With Kardashians”, i navodno rekao novinarima da ga Kim nervira jer se ne drži dogovorenog rasporeda.

Rihard je u više navrata pokušao da “zgrabi” starletu kako bi sa njim ostala sama. Međutim, i sama Kim je imala svoje probleme u Beču. Kako piše TMZ, jedan čovek se maskirao u starletinog verenika Kanjea Vesta, zamolio je Kardašijanovu za ples i naglasio da bi želeo da orkestar odsvira numeru “Niggas in Vienna”(modifikovanu verziju numeru “Niggas in Paris”, koju inače izvodi Kanje Vest).

Ovo je uplašilo Kim koja je na kraju pobegla sa događaja. Sam Lunger istakao da je dobro što je Kardašijanova napustila ovu manifestaciju.

- I bolje što je otišla, bila mi je jako dosadna. Nije htela ni da pleše s mnom iako sam joj “masno” platio – rekao je austrijski biznismen.

S druge strane, Kim je optužila Riharda.

- On je bio agresivan, pipkao me je i govorio mi je ružne reči. Njegov cilj je bio da budem nesigurna. Hteo je da me namami da budem nasamo sa njim, ali nije uspeo u svojoj nameri – rekla je američka starleta.

Izvor:Telegraf

Pogledajte još