Ko je najveći lažov među horoskopskim znacima?

Ovnovi lažu nespretno, Vodolija ne voli da laže, ali je spremna na kompromise, a Blizanci su najveći lažovi horoskopa.

Blizanci su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

Škorpija je takođe uverljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje - izazov.

Lav zapravo ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.

Ovnovi lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

Strelac mu je sličan – istina je njegovo najjače oružje, pa se oseća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

Vodolija ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko oceni da će tako da spasi neku vezu ili da spreči prijatelja da bude povređen.

Vage zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promene temu sa ljubaznim smeškom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neprijatne stvari.

Raka ćete teško uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribegava kako bi pomogao bližnjem.

Riba laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

Jarac ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima. On laži retko izgovara u afektu, uvek se radi o pomnom planiranju.

Bik izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da poveruje.

Devica se retko služi lažima (možda najređe od svih znakova), ali kada ih već upotrebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

Izvor: Kolketiv.me

Pogledajte još