Vujošević: Nadam se da je Bogdan lakše povređen!

"Sa svim ovim problemima koje imamo, promenom uloga zbog povreda, povredama, nepotpunom pripremljenošću svih igrača, neuklopljenošću novih i povratnika iz povrede u sistem, pružili smo onoliko koliko smo mogli", rekao je Vujošević za klupski sajt.

Real je pobedio 80:57 u osmom kolu Top 16 faze i tako ostao na deobi prvog mesta sa sedam pobeda, dok Partizan ima jedan trijumf. Vujošević je kazao da je njihov rival večeras ekipa koja je u najboljoj formi u Evropi.

"Real je ekipa u najboljoj formi ovog momenta u Evropi i koja ima najbolje rezultate. Osvojila je domaće prvenstvo i ima samo jedan poraz u Evroligi, od CSKA. Ima veoma dobre pojedince, koji dobro sarađuju, i dobru igru", rekao je Vujošević.

Partizan je poveo sa 11:0 na početku utakmice, ali se Real vrlo brzo vratio u igru i u drugoj četvrtini stekao dvocifrenu prednost.

"Bilo je perioda dobre igre. Žao mi je što nismo kompletni i u boljem momentu, jer siguran sam da bi publika u Madridu imala priliku da vidi i bolje izdanje Partizana i bolju košarku", rekao je on.

U poslednjim sekundama utakmice povredio se Bogdan Bogdanović, ali se još ne zna koliko teško.

"Nažalost povrede su sastavni deo košarke. Nadam se da se lakše povredio, ali videćemo o kakvoj se povredi radi kada se uspostavi dijagnostika", rekao je Vujošević.

Pogledajte još