Lukas mu je poručio da je jadan, evo šta on kaže...

- Ne bih ulazio u to šta u njegovom sistemu vrednosti znači biti jadan, verovatno je potpuno različito nego u mom. Na kraju krajeva, videćemo sve te „jadnike“ na mom koncertu. Nisam ostao bez žene, niti sam ostavljen. Mi smo, nažalost, uzajamno ostavljeni. A to što sam se osetio pomalo razočaranim, u to valjda svaki normalan čovek koji misli glavom i ima nekog morala sme da se razočara. Sve sam to davno prevazišao. Kad je već reč o tom magičnom trouglu, jedino me interesuje Sofijino zdravo odrastanje. Oni nek su živi i zdravi, ali ja sam totalno drugačiji od njih!

Pročitaj: Lukas opleo: Šašiću jadan si, nisam ja kriv što si ostao bez žene!

Posle velikog uspeha koji je zabeležio u popularnom šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, folker se osmelio na veoma krupan korak u karijeri - zakazao je svoj prvi solistički koncert u Beogradu.

- Rešio sam da krajem ove godine organizujem koncert povodom jubilarnih 20 godina na estradi. Nikad nisam imao koncert u Beogradu, a godinama je ta ideja postojala, i eto, sad sam nešto rešio da se to definitivno i desi. Naravno, uz pomoć svih ljudi koji su tu već u organizaciji.
Prelomni trenutak za Šašića predstavlja učešće u šou-programu TLZP.

Vetar u leđa

- To je bila bitna stavka u mojoj odluci da krenem u organizaciju koncerta. I te kako mi je pomoglo! To je bio vetar u leđa svima nama koji smo bili učesnici tog programa. I eto, ja sam, i bez obzira na to snimio singl „Nasamo“, imam u planu da izdam i CD, ali mislim da je sad još bolje da se ide s koncertom.

Baš kao i pobednica Ana Kokić, Šašić priznaje da je šou i njemu u mnogome pomogao da razbije mnoge predrasude.

- Najveći utisak ostavila je moja imitacija Ace Lukasa. A posle toga su usledile mnoge različite uloge. Tako da ne moram mnogo ni da pričam o tome, narod je to prepoznao. To je nešto pozitivno u meni.

Kurir

Pogledajte još