Arkanov sin teško povređen!

Prema rečima njegovih poznanika, Ražnatović je bio sam u automobilu, a u nesreći je zadobio povrede levog ramena, grudnog koša i desnog zgloba.

I sam Vojin Ražnatović je na svom Fejsbuk profilu obavestio prijatelje da je imao težak udes.

"Dobar dan, prijatelji moji. Lepo je vratiti se u virtuelni svet. Istina je da sam imao težak udes pre nekoliko dana i automobil je skroz slupan. Ali, dobro sam i polako se oporavljam od telesnih povreda"
, napisao je Vojin Ražnatović na popularnoj društvenoj mreži.

On je zabrinutim prijateljima potom i objasnio kako je došlo do udesa.

"Bila je velika magla pored mora i nije se video prst pred okom. Ulica je bila klizava i uska i odjedanput sam skliznuo sa puta i zakucao se pravo u banderu. Vatrogasci i policajci su mi rekli da je čudo što nisam prošao mnogo gore. Život ide dalje, borimo se i nema predaje!"
, ispričao je Vojin Ražnatović.

"Grobari“ kao registracija
Arkanov sin je postavio i dve fotografije smrskanog automobila, na kojem ima registarsku tablicu sa nazivom "GROBARI”. On je, za razliku od oca, koji je bio vođa navijača Crvene zvezde, strastveni navijač Partizana. Od simpatizera crno-belih i prijatelja dobio je želje za brz oporavak. Iako se nije još oporavio, Vojin Ražnatović ne prekida rad na izdavanju knjige o svom ocu, koja će izaći 17. aprila, na Arkanov rođendan.

Izvor: Alo.rs
Foto: Morguefile - southernfried

Pogledajte još