Nikolić: Vanserijski trud mojih igrača!

"Mnogo smo želeli pobedu, pritiskali celu utakmicu. Dobro smo počeli, ali smo se unervozili i primili gol. Brzo smo se vratili i u drugom poluvremenu smo nagrađeni golom. Do poslednjeg trenutka smo bili koncentrisani. Nekad je slađe kada se ovako dođe do pobede", rekao je Nikolić posle utakmice u Beogradu.

Partizan je u 17. kolu Super lige kao domaćin posle preokreta pobedio Radnički iz Niša sa 2:1.

"Sam tok utakmice je bio veoma čudan, ali smo u svakoj sekundi imali veliku želju i to je bilo primetno. Svojim igračima odajem priznanje na vanserijskom trudu, koji su prikazali. Iz jedne greške i nedovoljno kvalitetne reakcije smo primili gol, ali smo se brzo vratili", kazao je Nikolić.

Crno-beli su pobedom nad Radničkim ostali na bodu zaostatka za liderom na tabeli Crvenom zvezdom.

"Nije bilo lako, u drugom poluvremenu je praktično bila 'viktorija', nekoliko izglednih šansi, dosta situacija, jedna sumnjiva. Uprkos svemu tome, ono što me najviše raduje je što nismo 'izgubili glavu', ni u jednom trenutku nije bilo opasno ispred našeg gola", rekao je trener Partizana.

Obe ekipe su utakmicu završile sa igračem manje, pošto su u finišu susreta isključeni Nikola Ninković i Milan Ćulum.

"Nije bilo nesportskog ponašanja mojih igrača ni u jednom trenutku. Bila je primetna ogromna želja. Nisam video šta se dogodilo. Žao mi je što je došlo do toga, ali takve stvari se dešavaju", dodao je Nikolić.

Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac rekao je da je Partizan bio bolji i da nije dozvolio njegovom timu da igra.

"Nije lako odupreti se ovakvom Partizanu pred njegovim navijačima. Mi smo ono što smo se dogovorili donekle uspeli da ostvarimo. Nismo želeli da se branimo, postigli smo jedan gol, a teško je dati Partizanu još jedan. U poluvremenu smo se dogovorili da pokušamo, ali nismo uspeli", rekao je Bekvalac.

Partizan će u sledećem kolu gostovati u Kragujevcu ekipi Radnički 1923, dok će niški Radnički dočekati Rad.

Beta

Pogledajte još