Vujošević: Nemamo pravo na grešku!

"O važnosti ove utakmice ne treba govoriti, jedino što ona stvara dodatni pritisak, jer nas eventualni poraz udaljava od fajnal-fora. Ovaj meč zahteva maksimalnu koncentraciju svih igrača, a mi nemamo prava na grešku", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

On je dodao da je Radnički odlična ekipa, kao i da očekuje težak susret.

"Radnički je odlična mlada ekipa. Njihov trener Miroslav Nikolić im je preneo neki svoj stil igre i oni su veoma neugodan protivnik. Dosta zavise od šuta za tri poena, kockaće se, a u Beograd će doći rasterećeno", kazao je šef stručnog štaba Partizana.

Vujošević je rekao da najbolji igrač Partizana Bogdan Bogdanović u ovoj sezoni neće nastupiti protiv Radničkog zbog povrede, koju je zaradio na utakmici Evrolige sa Real Madridom.

"Bogdanović gotovo sigurno neće nastupiti zbog lakše povrede. On je istegao mišić i oseća bolove, što ga sprečava da kvalitetno odigra meč, a i ne želimo da rizikujemo", rekao je Vujošević.

Košarkaš Partizana Dejan Musli ocenio je da Radnički kvalitetna ekipa i da poseduju odličan šut sa distance.

"Imaju sjajnu ekipu, koju krasi šut za tri poena, i ukoliko uspemo da ih na tom polju zaustavimo, možemo se nadati pobedi. U svakom slučaju očekujem izuzetno težak meč", rekao je Musli.

Trener crno-belih kazao je da se nada da neće izostati podrška navijaca na meču sa Radničkim.

Partizan će sutra od 20.45 dočekati Radnički iz Kragujevca u 22. kolu Jadranske lige.

Pogledajte još