Aca Trica hoće na klupu Zvezde!

Nova bomba na Malom Kalemegdanu! Hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović spreman je da prihvati ponudu Zvezde i dođe na mesto trenera umesto Svetislava Pešića! Iako je italijanski stručnjak Karlo Rekalkati i dalje prva opcija, izvori bliski menadžmentu "crveno-belih" tvrde da bi jedan od potencijalnih kandidata mogao da bude i bivši trener Zadra i zagrebačke Cibone. 

Hrvatski stručnjak, međutim, ističe da iz Zvezde još niko nije kontaktirao s njim i da će ukoliko ponuda dođe razmisliti o njoj ozbiljno.
- Zasada nije bilo zvaničnih poziva, ali ukoliko Zvezdina ponuda dođe, razmisliću o njoj, zašto da ne. "Crveno-beli" imaju mlad i perspektivan tim koji je izazov za svakog trenera

Međutim, trenutno sam okupiran drugim stvarima jer se spreman na put u Ameriku sa sinom. Pravo da vam kažem, nisam znao ni da je Pešić otišao - rekao je Petrović. 
Na pitanje da li bi se plašio reakcije navijača u Srbiji i Hrvatskoj, iskusni stručnjak je rekao da o tome nije razmišljao.
- Kažem vam, pošto nije bilo ponude, nisam razmišljao ni o tome kako bi me javnost prihvatila - dodao je hrvatski stručnjak. 

www.pressonline.rs

Pogledajte još