SORAJA U AGONIJI: Kad se udvaranje pretvori u horor!

"Nijednoj devojci ne bi bilo svejedno da joj stižu ovakve poruke, pa ni meni. Ukoliko se ništa ne promenI, moraću da pomoć potražim u policiji", izjavila je preplašena starleta

Starleta proživljava pravu agoniju jer se bezazleno udvaranje pretvorilo u horor! Naime, nepoznati obožavalac isprva je Vučelićevoj slao romantične poruke u stiuhovima na koje je u početku odgovarala, međutim, kada je prestala da mu piše, počeo je da joj preti.

- On je očigledno ludo zaljubljen u nju, čak joj je poslao i fotografiju svoje sobe, koja je izlepljena njenim posterima od poda do plafona. Kada mu ni na to ništa nije odgovorila, počeo je da šalje preteće poruke: “Bićeš moja ili božija!”, “Osim mene niko te neće imati”, “Želim samo ja da te gledam, ljubomoran sam na vetar koji ti kose mrsi, a kamoli na druge muškarce” – samo su neke od poruka koje su stigle na Sorajin telefon, navodi starletin blizak prijatelj.

Uplašena Vučelićeva na ulicu ne izlazi sama, dok je odlučna da, ako se ovo ludilo ne okonča, slučaj prijavi nadležnim organima.

- Ta informacija je tačna. Nijednoj devojci ne bi bilo svejedno da joj stižu ovakve poruke, pa ni meni. Ukoliko se ništa ne promeni, moraću da pomoć potražim u policiji – izjavila je starleta za “Alo”.

Izvor: Alo

Pogledajte još