JAVNI BLAM: Kebina ćerka nudila brak američkom milioneru, ismejali je zbog izgleda!

Nije mladolika na tatu.

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, koja već neko vreme živi u Americi, rešila je da se uda za milionera! U tom njenom planu prva stavka je bila kako ga se dočepati, pa je tako rešila da se prijavi u emisiju koja se u Kanadi i Americi prikazuje pod nazivom „Milioner mečmejker“. Sve ostalo preuzima agencija, koja odabrane kandidate dovodi pred kamere i tada žiri bira najbolje za bogate klijente, pošto oni zbog obaveza nemaju vremena da sebi sami traže partnera.

I gej je prozivao

Tako se i naša Taša našla u šouu. Da oproba sreću! Međutim, nju je tročlana komisija ismejala, što zbog godina, što zbog izgleda.- Ti si pop pevačica i imaš 29 godina? – pitala ju je žena koja vodi agenciju.

Kebina mezimica je potvrdila, a žena ju je s čuđenjem pogledala i ironično nastavila:- A koliko dugo već imaš 29?

Baš u tom trenutku je mladić, član žirija, postavio pitanje koliko dugo je pop pevačica, na šta je Taša odgovorila: „Od svoje osamnaeste godine“, pa je ispalo da je rekla da od 18. godine ima 29 godina!- Ako ona ima 29, ja volim vaginu! – dodao je na kraju muškarac koji je bio treći član žirija, a iz te njegove rečenice se moglo zaključiti da je gej.

Propao „američki san“

Osim što je doživela da joj se podsmevaju, Nataša je ostala praznih ruku. Nije se dočepala svog milionera, veoma zgodnog doktora po imenu Teo Kousouli. On je završio s nekom drugom, a Kojićeva je nastavila da traži svoj „američki san“.

Izvor: Kurir