NE MOGU DA SE DOGOVORE: Sukob Goce i Ivana ne jenjava

Bivši farmer Ivan Marinković juče je na ročištu u Palati pravde priložio uplatnice kao dokaz da je uplatio zaostale alimentacije za ćerku Lenu, koju ima sa pevačicom Gocom Tržan, a koja ga je zbog toga tužila!

On se pred sudijom pojavio u pola deset i nepunih pola sata kasnije s osmehom napustio Palatu pravde, dok Tržanova nije došla.

– Doneo sam uplatnice kao dokaz da sam uplatio sve zaostale alimentacije za Lenu i time se ovaj postupak završio. Još dok sam bio u „Farmi“ moja majka je uplatila sav novac koji sam dugovao. Pitao sam sudiju šta dalje da radim i ona mi je rekla da je to sada završeno, pretpostavljam samo da će još Goca morati da potpiše okončanje procesa – rekao je Ivan po izlasku iz sudnice gde je bio bez advokata.

Sa druge strane, Goca za „Alo!“ tvrdi da Marinković duguje alimentaciju za još sedam meseci!

– Uplatnice koje je pokazao moj bivši suprug su za sedam meseci, dok za sedam narednih meseci nije uplaćena alimentacija! Kako je sve što se dešava na sudu vrlo transparentno i pošto za sve posedujem urednu dokumentaciju, tako je i sa neuplaćenim alimentacijama. Ivanova majka je alimentacije u vrednosti od 120.000 dinara uplatila pod pretnjom prinudne naplate, naime, tužba za neplaćanje izdržavanja je podneta 20. avgusta 2013, a sudska odluka o izvršenju nad imovinom 13. septembra, a novac je uplaćen 18. decembra. Sada je valjda sve jasno – objasnila je Goca.

Njih dvoje će se uskoro ponovo videti na sudu povodom povećanja alimentacije koju je Goca tražila. Ivan kaže da će pristati da uplaćuje onoliko koliko Goca bude zahtevala, makar to bilo i 30.000 dinara.

– Ja sam do sada plaćao 5.000 dinara, što je zakonski minimum s obzirom na to da ne radim, ali mi neće biti žao da plaćam 20 ili 30 hiljada ukoliko Goca toliko bude tražila za dobrobit naše ćerke! – rekao je Ivan, a kada je Goca saznala za ovu njegovu izjavu, za „Alo!“ je poručila:

– Kako je u prethodnim godinama bio problem da plaća i 5.000 dinara, onda se nadam da neće biti problem za ovih 12. 000 koliko iznosi socijalni minimum. Zbog želje da, kako je istakao, bude korektan otac, verujem da više neće izbegavati sudski poziv na tu temu!

Goca mi sve ređe daje da viđam Lenu!

Ivan ističe da sve ređe viđa ćerku otkad je izašao iz „Farme“.

– Ono što se drastično promenilo, a Lena je to primetila, jeste da se posle mog izlaska sa „Farme“ ređe viđamo. Otkad sam napustio rijaliti, ona je rekla da ću je viđati striktno svaki drugi vikend. Voleo bih da dete viđam češće – kaže Marinković. Sa druge strane, Goca tvrdi da dogovor o viđanju deteta posle njihovog razvoda nikada nije prekršila.

– Oko toga kada će viđati Lenu, on sa mnom nikada nije imao problem, niti će ga imati. Nema potrebe da se dalje razvlačimo po novinama, kada već moramo po sudu.

Alo