Traži se meda: Super zanimljiva izložba na kojoj možeš da učestvuješ i ti

Setite ste gde ste ga poslednji put videli, pronađite ga, otresite prašinu sa njega i donesite u UK Parobrod u periodu od 1. do 21. marta. Prednost imaju medvedi stariji od 15 godina, pogotovo oni stari i više decenija, sa nekom zanimljivom pričom koju ćete sa nama podeliti i uz medu priložiti.

Ovo će biti jedna od prvih interaktivnih izložbi spoja etnološkog kao dela našeg kolektivnog emotivnog sećanja na sopstvenu i prošlost naših roditelja, baka i deka i umetničkog, obzirom na paralelni konkurs takođe četvrti po godini trajanja.

On obuhvata slikare, grafičare, vajare, ilustratore, fotografe, animatore, reditelje, konceptualne umetnike, kostimografe, scenografe, kuvare, grafičke dizajnere, industrijske dizajnere, arhitekte, strip-majstore, dizajnere igračaka, odnosno selektovanih 30 odabranih radova, domaćih i stranih autora, na temu medveda.

Vaši medvedi s početka priče na čiju privremenu donaciju Vas pozivamo su scenografsko okruženje kao i javno postavljeno večito pitanje kako je baš medved /teddybear, postao naša najomiljenija i rasprostanjenija dečija igračka.

Više informacija na telefon 011 / 414 21 63 i putem mail-a: prijave@ukparobrod.rs

Bitna napomena je da se igračke predaju uz revers, a svi privremeno donirani medvedi će nakon izložbe biti vraćeni svojim vlasnicima.

Pogledajte još