Vučić: Razmišljajte šta možete da uradite za svoju državu

Foto: Emil Vaš

"Bez vaše energije i snage mi ne možemo ništa da uradimo. Vi ste ti koji moraju da menjaju stvari u Srbiji, a na nama je da postavimo temelje", rekao je predsednik SNS u razgovoru sa mladim članovima ove stranke u Užicu.

"Mi ćemo doneti propise, napravićemo poslovni ambijent, a ostalo je na vama. Sve zavisi koliko ćete se boriti. Pred nama su teške i ozbiljne reforme i vi radom i trudom morate da se izborite za bolju budućnost", istakao je Vučić.

On je mladim užičkim naprednjacima poručio da u budućnosti treba da se vode principima koji počivaju na očuvanju političkog mira i stabilnosti zemlje.

"Vaša je uloga da budete odgovorniji od mnogih na političkoj sceni Srbije, jer samo jedan dan haosa u zemlji uslovljava da 10 narednih godina nema povratka na staro stanje"
, naglasio je Vučić.

Govoreći o nezaposlenosti koja je u Srbiji čak 22 odsto, lider naprednjaka istakao je da mladi moraju razvijati preduzetnički duh.

"Razmišljajte šta možete da uraditi za sebe, svoju porodicu i državu, pa tek onda šta država može da vam vrati. Takođe je važno da se stalno usavršavate i obrazujete. Nemojte da kukate i žalitet se. Borite se, borite se i tako ćete pobediti"
, rekao je Vučić mladim članovima SNS-a u Užicu.

Govoreći o borbi protiv korupcije i kriminala Vučić je istakao da je cilj da građani Srbije osete da je sistem u zemlji pravedan i pravičan.

"Morate istrajati na tome da se lopovluk i krađa u Srbiji ne isplate"
, rekao je Vučić.

Na kraju razgovora lider naprednjaka uputio je još jednu poruku mladim članovima SNS-a.

"Nikad nemojte da radite ono što danas u kampanji rade naši politički protivnici. Koriste se lažima i neskrivenom mržnjom prema meni i partiji, a narodu ne nude ništa. A mi kada pobedimo i oni će živeti neuporedivo bolje"
, rekao je Vučić.


Blic

Pogledajte još