OBRAČUN: Slavko Kalezić napao Anu Grubin!

Da još uvek nije uspeo da preboli oduzimanje voditeljskog angažmana, Slavko Kalezić dokazao je sinoć kada je pokušao fizički da nasrne na voditeljku X faktora Anu Grubin.

Pročitajte i: Slavko Kalezić: Dovođenjem Ane dokazano je da sam bolji od nje!

– Ani je već uveliko kasnila proba. Kada se popela na scenu, Slavko je došao do nje i rekao da on mora da proba svoju koreografiju, na šta se voditeljka obratila produkciji i zamolila da ga sklone sa scene. Na kraju je ipak odustala i vratila se u svoj apartman gde je sačekala svojih pet minuta. Ni u jednom trenutku Ana se nije obratila Slavku, već je komunicirala sa članovima produkcije. Svima je delovalo da će doći do većeg incidenta, jer je Slavko bio uporan konstantno provocirajući Anu – otkriva izvor za “Pulsonline” i nastavlja:

– Kada su se strasti smirile, i Ana u lajv delu programa najavila Slavka rečima “najaviću ga sa bezbedne razdaljine”, pevač je odlučio da sačeka voditeljku ispred njenog apartmana kako bi je izvređao na najgori mogući način. Ana je sa svojom šminkerkom i stilistkinjom otključala vrata apartmana i ušla u isti. Slavko je pritrčao njihovim vratima i divljački lupao i vređao voditeljku koja je u međuvremenu pozvala obezbeđenje. Kada je čuo da obezbeđenje stiže, Slavko je pobegao – otkriva izvor za “Pulsonline”.

Pozvali smo Anu Grubin kako bi nam prokomentarisala naša saznanja, ali ona nije želela da komentariše neprijatnu situaciju koja se desila.

– Nemam komentar – bilo je sve što nam je Ana rekla.

pulsonline