OTPočni avanturu, uz OTPlatu EXIT karte na rate!

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu EXIT festivala odgovara, kada i koliko požele. Stigne plata - uplati ratu! Dobiješ džeparac - uplati ratu! Prolaziš pored banke - uplati ratu! Legne ti stipendija - uplati ratu!

Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT i EXIT AVANTURU može se otvoriti do 16. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, koja iznosi minimun 1.300 dinara, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je kranji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet ulaznica za EXIT ili EXIT AVANTURU, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice od 8. jula na zamenskom mestu EXIT festivala.

OTPočni avanturu u najbližoj OTP filijali!
Call centar OTP banke: 0700 480 400 (za pozive sa fiksnog telefona) ili 021/4800 400 (sa mobilnog i iz inostranstva).
Više detalja na www.otpbanka.rs

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku EXIT AVANTURE koja nas vodi na EXIT, od 10. do 13. jula 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i na SEA DANCE FESTIVAL od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana. Do sada najavljeni izvođači za EXIT festival su Disclosure LIVE, Rudimental LIVE, Skrillex LIVE, Carl Craig vs Green Velvet, Dub FX, Dusky vs Paul Woolford, Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’ i Koven LIVE.

Pogledajte još