PREBOLELA ŠKORIĆA: Nikad nećete pogoditi sa kim je Jelena našla utehu!

Jelena se nije odvajala od Filipa, potpuno je oduševljenja njegovom harizmom. Iako je nekoliko momaka pokušalo da joj priđe, ona ih je sa osmehom odbila

Pevačica i bivša farmerka Jelena Jovanović se posle raskida sa Edinom Škorićem posvetila nastupima, ali i izlascima! Ona je utehu našla u provodu sa transeksualcem Filipom Janevskim Fifijem, koji ju je čitavo veče zasmejavao.

(old_image)

Iako su mnogi očekivali da je vide kako pati što se ljubav u koju je verovala ugasila, ona je blistala u kratkoj haljinici, pa su mnogi muški pogledi bili prikovani za njene duge noge. Svojom pojavom i duhovitošću Fifi je oduševio Jelenu, pa su njih dvoje čitavo veče proveli zajedno. Jovanovićeva i bivši učesnik „Iks faktora” nazdravljali su i đuskali na humanitarnoj večeri jednog prestoničkog kluba gde su ujedno prikupljali novac za lečenje jedne tromesečne bebe.

"Jelena se nije odvajala od Filipa, potpuno je oduševljenja njegovom harizmom. Iako je nekoliko momaka pokušalo da joj priđe, ona ih je sa osmehom odbila. Nikome se još uvek nije poverila šta je glavni razlog njenog raskida sa Edinom, ni da li postoji šansa da se pomire. Koliko znam, čuju se s vremena na vreme, a ona, da ne bi razmišljala o svemu, trudi se da što više nastupa, sprema singl i izlazi", kaže izvor.

Kurir

Pogledajte još