Iza scene drama, uvrede i pretnje: Slavko besneo zbog Ane

Dobro je prošla kako je moglo da bude.

Glumac i pevač Slavko Kalezić umalo nije prebio Anu Mihajlovski Grubin u utorak veče posle emitovanja „X faktora“, objavili su gotovo svi srpski portali. Nakon što mu je Ana preotela voditeljski posao u popularnom šouu, koji na ovim prostorim realizuje produkcija “MBK” u saradnji sa televizijom Pink, ovo je bio njihov prvi susret, koji je za dlaku prošao bez većeg incidenta. Kad je saznala da će Crnogorac koji nije uspeo da se domogne finalan ovog šoua, pa je vodio prvu lajv emisiju, promovisati svoju pesmu, Ana je napravila skandal.

Pročitajte i: OBRAČUN: Slavko Kalezić napao Anu Grubin!

Naime, pevač je trebalo da proba svoju koreografiju, a onda je Mihajlovska počela da viče jer je smatrala da ona treba da vežba svoj deo. Ona se drala na sav glas:
– Sklonite mi ovog majmuna sa scene!

Nakon što je produkcija to odbila, voditeljka je pozvala obezbeđenje i u njihovoj pratnji otišla do svog apartmana. Posle nekog vremena Ana je u prenosu neprofesionalno najavila Slavkov nastup: „Najaviću ga sa bezbedne daljine“.

Slavko besneo

Posle emisije, kad je voditeljka otišla u apartman da se presvuče, Slavko je besan otišao do nje. On je divljački lupao po vratima, a Ana je morala da se zaključa i gurne fotelju na vrata.

– Otvori da vidiš šta je Crnogorac, sad ću da te zgromim – drao se Kalezić.

Ubrzo je intervenisalo obezbeđenje, koje je sprečilo veći incident.

Bolji sam od Ane

Pozvali smo Anu, koja je preko svog PR menadžera poručila da nema komentar. Za razliku od nje Slavko kaže da mu je sada cela situacija smešna:
– Tačno je da sam izjavljivao da sam bolji od nje u vođenju emisije, što svi mogu da potvrde. Preksinoć je došla u studio i unela se nekom radniku u lice i rekla mu da će, ako ne počne s probom za pet minuta, napustiti šou.

Kad su me pozvali da probam koreografiju, krenuo sam sasvim mirno, a onda sam čuo kako je rekla da sam manijak i pozvala je obezbeđenje. Pitao sam je koji je njen problem, a ona je počela da viče. Nikad nisam sreo takvu osobu, a upoznao sam svakakve ljude. Kad sam se presvukao, naleteo sam na nju i pitao je ponovo u čemu je njen problem i poručio joj da treba da dođe kod mene na časove dikcije – rekao je Slavko.

Kurir