Kao u španskoj seriji: Ana u vezi sa Mandićem i Čovićem

Ana Nikolić ima dve tajne veze – s rukometašem Vladom Mandićem, a odnedavno i s bivšim dečkom Goge Sekulić, Novosađaninom Milanom Čovićem! Kako Kurir saznaje od odlično obaveštenih izvora, Ana i Milan, koji je deset godina mlađi od nje, iznajmili su stanove u zgradi koja je u Vladinom vlasništvu, i u kojoj on sam živi, tako da su sve troje komšije, što celoj priči daje dodatni šmek.

– Ana je s Mandićem već nekoliko meseci, ali to oboje kriju. Nedavno se u tu vezu umešao i treći muškarac – Čović, koji se pre dve godine sa Sekulićkom zabavljao tri meseca, o čemu je upravo Kurir prvi pisao – kaže naš odlično obavešten izvor i dodaje:
– Ana se mnogo zaljubila u Mandića, ali i s Milanom joj je lepo!

Kako nam kažu upućeni, popularnoj pevačici Mandić nije siguran jer i sama zna da je slatkorečivi švaler, pa joj je Čović sigurnija prilika, s obzirom na to da dugo priželjkuje da uplovi u mirnu luku.

– Ana zasad sve drži pod kontrolom. Veoma je pažljiva kad se viđa s nekim od njih dvojice, obraća pažnju kad je ko u zgradi. Njih dvojica se inače poznaju i pozdravljaju kad se sretnu na stepeništu. Ipak, i ne slute da dele postelju sa istom devojkom – dodaje naš sagovornik.

Verovatno će ovaj trougao funkcionisati još neko vreme, sve dok Ana ne bude potpuno sigurna s kim želi da ostane, pa ćemo svakako uskoro znati za koga se definitivno opredelila. Inače, sudeći po tome da Nikolićeva nije štedela kad je nedavno Mandiću za njegov 33. rođendan poklonila odelo od 1.000 evra, sve bi se reklo da je on, iako važi za velikog zavodnika, u blagoj prednosti u odnosu na svog suparnika.

No, nikad se ne zna šta će na kraju presuditi!

Pokušali smo da dobijemo komentar od aktera ove priče, ali na nama poznate brojeve telefona nisu se javljali.

Kurir