ZVANIČNO: Bojana i Stojke potpisali papire za razvod!

Iako ne žive zajedno od prošlog leta, Bojana Rajić i Vladimir Stojković zvanično su se razveli tek danas ma prvom ročištu koje je održano u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Golman se nije pojavio na suđenju, dok je Bojana došla u pratnji advokata, a detalji razvoda još nisu poznati. Stojković je u sredu bio na golu reprezentacije Srbije u Dablinu.

Stojkovići su se zbog sina Lava dogovorili da se sporazumno razvedu, ali je njihov rastanak izazvao medijsku lavinu nagađanja o razlozima kraha njihovog braka.

- Bojana i ja smo sporazumno doneli odluku o razvodu, a ja sam bio spreman da budem najgori čovek u javnosti zarad porodice i deteta. Dosta sam ćutao, ali mislim da za tim više nema razloga jer to kako sam predstavljen jednostavno nije tačno. Znam ko sam i šta sam, sigurno nisam cvećka kao muškarac, ali brak mi je bio jedan od prioriteta. Jedino što ne valja kod mene jeste to da ne valjam za sebe - rekao je Stojković.

Njegova nekadašnja supruga Bojana, koja je neposredno posle raskida počela da koristi svoje devojačko prezime Rajić, dosledno nije davala izjave o ovoj temi.

- To ne komentarišem ni za živu glavu. Ostajem dosledna u odluci da ne govorim o našem odnosu ni sada, a ni ubuduće - rekla je Rajićeva.

Alo

Pogledajte još