Nakon duge i teške bolesti: Maji Nikolić preminula majka!

“Kako se oseća neko ko je izgubio majku? Zar o tome da pričam? Sećam se priča, kad su mi u rijalitiju rekli da skupljam poene, na bolesti svoje majke. Ipak, opraštam svima koji su moju mamu stavljali na naslovne strane i dolazili da je slikaju.Ti ljudi su govorili sami o sebi. Na kraju uvek pravda, sporo, ali dostižn izađe na videlo. Veruj mi da Gospod hrabre i dostojanstvene ume da nagradi, ja ću dobiti nagradu za krunu ove patnje. Kruna je neuspeh za neuspehom, pad za padom, i nakon toga se rađaš kao Fenix iz pepela”, rekla je pevačica.

Maja Nikolić je dodala da su joj najveće podrška sinovi Novak i Lazar.

“Najveća podrška su mi sinovi Novak i Lazar. Jedina moja sreća. Nikada neću preboleti odlazak mame. Znate, život je borba, odnosno kazna. Duhovna lekcija iz koje izađemo slomljeni. Nisam navikla da budem takva, kao i da pevam tužne pesme. Pokojna mama me je naučila da budem jaka. Navikla sam da ustanem i da idem iz početka, dobvoljno je da znam da se osmehnem i pogledam Novaka i Lazara, da vidim ono lepo i na jedan mir koji sam sagradila sa sinovima. Uvek se računa poslednja bitka”, kaže Maja.

Pevačica, koje je poslednjih meseci bila u žiži javnosti i zbog burne emotivne veze sa Alenom Savićem je rekla da je ona “samo glumac u malom životu”.

“Svi mi smo glumci u malim životima. Dobili smo karte sa kojima moramo da igramo”, rekla je Maja i dodala. “Mama je bila jako pozitivna i volela je da peva. Zbog nje i pevam. Uvek mi je govorila: hrabro i dostojanstveno, znaš ko si! Jako je bitno da sebe ujutru pogledaš u ogledalo”.

Novosti