Čarli Šin podivljao: Napio se i nadrogirao, probio rupu u zidu, spalio gaće!

Foto: Phil McCarten / AP

Kada Čarli Šin (48) ide na odmor on se ne izležava po plaži, niti ide u pohode po spa centrima. On pije analgetike s votkom i šakama probija zidove, skida odeću sa sebe i pali je. Prljave detalje s Čarlijevog odmora prenosi nam Radar.

Svoju verenicu, porno glumicu Bret Rosi, Čarli je odveo u Kabo San Lukas, a odseli su u hotelu s pet zvezdica El Ganzo. U hotelsku sobu Čarli je pozvao lokalnog majstora za tetovaže i njegove prijatelje.

“Čim smo stigli, njegov telohranitelj otvorio je vrata i pustio nas unutra. Čarli je stajao pored stola na kom su bile boce votke, cigarete razbacane svuda, šaka Vikodina… Uzeo je nekoliko i popio ih s votkom”
, kaže izvor.


Šin je odlučio da želi tetovažu simbola “New York Yankeesa” prekrije slikom morskog psa s postera za film ‘Ralje’. Kada je bio u pola tetoviranja, uzeo je još Vikodina, a zatim bez upozorenja šakom probio rupu u zidu, i kasnije se iznad nje potpisao.

Čarli je bio toliko ‘urokan’ da je skinuo svoje bokserice i zapalio ih, a njegov telohranitelj brzo ih je ugasio. Isti izvor ispričao je i da je Čarli nastavio s ludorijama te da je zatražio jednog muškaraca da ga poljubi. Ovaj ga je odbio, a Čarli mu je zatim ponudio 800 evra, ali ni na to nije pristao pa čak ni kada je Šin ponudu povećao na 8 000 evra.


Ipak, pre nego što su otišli, Čarliju su napravili još jednu tetovažu.

Blic