Upali ste u kolotečinu? Uz ove trikove ćete sigurno rasplamsati vatru u spavaćoj sobi

Isplanirajte seks
Ne zvuči nimalo seksi, ali pametno je seks planirati. Kako biste seks koji ste stavili u rokovnik ipak učinili spontanim, uradite to u neko neobično doba dana, na primer ujutru kad decu odvedete u vrtić. Tako će isplanirani seks na brzinu pre posla postati sjajan početak dana.

Poverite partneru svoje fantazije
Otkrivanje međusobnih želja i fantazija može biti jako uzbuđujuće. Naime, ljudi su skloni, kao u mnogim stvarima, tako i u seksu, da zapadnu u dosadnu rutinu, tako da ponekad treba odati partneru svoje skrivene želje i njihovim ostvarivanjem razbiti monotoniju.

(Pre)Uredite spavaću sobu

Malim detaljima pretvorite spavaću sobu u mesto strasti. Soba će postati više seksi dodate li finu posteljinu, postavite ogledalo u jedan ugao sobe, prigušite svetlo i upalite sveće.

Podelite kućne poslove
Pomoć ženi u kućnim poslovima može znatno povećati učestalost seksa. Naime, žene nisu raspoložene za seks ako im se po glavi motaju obveze poput ribanja, pranja prljavog posuđa i čišćenja. Stoga je pomoć u kućnim poslovima uvek dobrodošla, a neretko može završiti i odličnim rezultatom.

Seks bez seksa
Postoje načini da budete intimni a da ne vodite ljubav. Dodirujte se, razmenjujte seksi poruke, legnite u krevet i samo masturbirajte. Tako ćete zajedno ublažiti napetost, provesti vreme zajedno i dobro se zabaviti.

Sekstanje (sexting)

Seksi SMS-ovi nisu samo za ljubavnike i preljubu i nema ničeg lošeg u tome da svom mužu pošaljete vruću poruku preko mobilnog ili e-mailom. To će vas podsetiti da niste samo partneri u poslu podizanja dece, nego i ljubavnici koje dele nešto posebno.

Izvor: tportal

Pogledajte još