Ova pravila u seksu slobodno prekršite!

Ne smete da spavate sa nekim sa posla

Dve trećine ljudi svoje partnere upozna preko prijatelja i na radnom mestu, piše Blic žena.

Zašto biste vi bili drugačiji? Studije pokazuju da učestalo izlaganje bilo kakvom stimulusu budi privlačenje kod nas (osim ako nam je prva reakcija negativna) pa je sasvim logično da će učestalo viđanje sa kolegama da izazove međusobno privlačenje, posebno ako vam se neko dopao i na prvi pogled.

Upoznavanje partnera na poslu i nije tako loša stvar, jer ovakvi parovi imaju mnogo jasniju viziju onoga u šta se upuštaju.

Na kraju krajeva, vi ste već videli svog partnera kako reaguje na mnogobrojne stresne situacije na poslu.

A što se šefova tiče, ni njima ne bi trebalo da smeta to.

Da li možete da zamislite bolji podsticaj za ljude da se bude rano ujutru, dolaze na posao na vreme, izgledaju lepo i budu puni elena, od ljubavi?

Čak i ako se veza okonča, većina raskida ne liči na one dramatične i histerične raskide iz filmova. Uglavnom to sve prođe mirno, pogotovo ako su u pitanju odrasli i zreli ljudi.

(old_image)


Uvek treba da govorite istinu o prošlosti

Kada se upustite u vezu, sve je lepo i divno, dok ne krenete da pričate o prošlosti. Čak i da ste imali sreće, pa ste završili sa najtolerantnijim i najneljubomornijim dečkom na svetu, ako čuje da ste pre njega imali desetak partnera, neće mu biti svejedno.

Takvi razgovori se uglavnom završavaju svađama, jer muškarac nije spreman da čuje ko je sve projezdio kroz vašu postelju.

Zato nije za čuđenje što će većina žena samo promrmljati "tri" i pocrveneti, nadajući se da neće biti uhvaćene u laži. I ne treba da vas grize savest.

Prosečna tridesetogodišnjakinja seksualno je aktivna od 16. godine, imala je dve dugačke i ozbiljne veze od oko 4 godine, imala je dve kraće veze i u međuvremenu je imala "kežual" seks. To je, po procenama, oko 20 partnera, i više ako se radi o ženi sa velikim libidom.

Zato uopšte ne treba da se stidite što ste imale više od tri partnera.

Međutim, ono što on zapravo želi da zna jeste da li je on poseban, ili ste sa svima bili takvi.

Ako zaista krene da razmišlja o tome, pa krene da se bavi matematikom i odkrije da ste slagali, jednostavno mu objasnite da muškarci i žene danas imaju isti broj partnera, i da je to normalno, ali mu dajte do znanja da je on poseban.

Nikad ne smete da imate seks na prvom sastanku

Za dvadesetogodišnjake, ovo je arhaična izreka.

Međutim, za dame preko trideset godina, ovo je i dalje ozbiljno pitanje. Ako ste dovoljno odrasli, dovoljno pametni i mudri, možete dovoljno da procenite čoveka tokom večere, i da znate da li želite da završite s njim u krevetu. Ko kaže da vam je za to potrebno tri, ili pet sastanaka?

Ponekad je prvi sastanak toliko dobar, da je prava šteta zaustaviti ga tako rano.

Naravno, to ne znači da svaki prvi sastanak treba da se završi u krevetu. Ali, ako vam se on zaista dopada, i procenili ste da se i vi njemu dopadate, zašto prekidati zabavu?

Izvor: Žena

Pogledajte još