NEMA RAVNODUŠNIH: Poznati reaguju na Majinu izjavu da na estradi ima prostitucije

Ne voli da ćuti.
Maja Nikolić tvrdi da se 99 odsto estrade bavi prostitucijom! Pevačica je objasnila da joj se gadi većina kolega jer imaju seksualne odnose za novac i svoju karijeru koriste da bi imali više mušterija. Ona takođe smatra da je više zastupljena muška prostitucija, koju po svaku cenu hoće da zaustavi.

To je javna tajna

– Na estradi ima javne prostitucije i uglavnom je 99 odsto estrade javna prostitucija – rekla je Nikolićeva za Glamur, a na pitanje Kurira da li bi imenovala nekoga i da li ih zna, odgovorila je:

– Naravno da ih poznajem. Svi na estradi ih poznajemo. To je javna tajna! Ne vidim zašto se digla prašina zbog moje izjave kad svi znaju da su pevači, glumci i političari usko povezani s prostitucijom koju ja nazivam „ol inkluziv“, a paravan su im takozvani nastupi na kojima dotične starlete ili devojke željne malo slave pevaju na plejbek. I običnom narodu je sve jasno, a ne nama koji se bavimo ovim poslom. Najviše me užasava to što je sve više zastupljena muška prostitucija. To je dokaz koliko kao narod srljamo u propast.

Međutim, njene kolege smatraju da Maja priča budalaštine i da je prostitucija daleko od estradnih ličnosti. Mira Škorić šokirana je ovom izjavom. Iako je poštuje kao dobru pevačicu, ona ne dozvoljava da joj tek tako blati profesiju.

Ružna izjava

– Kad već daje takve izjave, Maja onda mora sve da imenuje, a ne da nagađa. Nema smisla blatiti branšu koja časno i pošteno živi od svog posla. Nikolićevu vrlo poštujem kao vokal, ali ova njena izjava je mnogo ružna jer lupeta gluposti – istakla je Škorićeva.

REAGOVANJA

Đole Đogani
MAJA PRIČA GLUPOSTI

Nemam komentar na neke nebitne ljude sa estrade koji u medijima mogu da govore gluposti samo da bi bili aktuelni. Uglavnom mnogo pričaju oni koji nemaju šta da rade. Trebalo bi da pišete o nekim ljudima koji su uspešni, kako su do toga došli i kako oni rade, a ima ih mnogo. Tako će mladi ljudi imati uzore.

Dara Bubamara
TO NIJE ISTINA

Stvarno to ne bih komentarisala. Nije da branim estradu, ali mislim da to nije istina.

Olja Karleuša
BUDALAŠTINE NE KOMENTARIŠEM

Zaista ne bih da komentarišem te budalaštine.

Ćemo
MAJA JE DOBRO UPUĆENA U PROSTITUCIJU

Valjda je ljude odavno prestalo da zanima mišljenje Maje Nikolić, a što se tiče teme o prostituciji na estradi, izgleda da je dobro upućena u to. Kakav čovek – takva i beseda.

Jelena Gerbec
NEKA SVAKO ZARAĐUJE KAKO MISLI DA TREBA

Ne poznajem Maju Nikolić. Ne bavim se tuđim životima, gledam isključivo sebe i svoju karijeru i ostalo me ne interesuje. Neka svako radi i zarađuje na način koji ga ispunjava i kako misli da treba.

Darko Lazić
NE ZNAM NIŠTA O TOME

Bolje da ne komentarišem. Ne znam ništa o tome. Ne treba mene da ubacuješ u tu temu, imam kod kuće trudnu ženu i svoje obaveze i nemam nameru da se bavim pričama o prostituciji.

Milan Dinčić Dinča
MAJA IMA SVOJ IZVOR INFORMACIJA

Do sada nisam čuo o prostituciji, niti sam se bavio tom temom. Međutim, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Maja Nikolić. Verovatno ona ima svoj izvor informacija.

Katarina Grujić
MAJA JE U PRAVU

Naravno da sam čula da je prostitucija zastupljena na estradi i očigledno je Maja upućena u to. Ja sigurno nisam deo te priče. Oduvek sam birala društvo, a i pevačice s kojima se družim su normalne devojke. Isključivo se bavim svojom karijerom.

Zorica Marković
DANAS SE SVI KURVAJU

Maju poštujem. Ima pravo da radi, misli i priča ko šta hoće. Ja ću svoju profesiju uvek zaštiti, bez obzira na to šta mislim o tim ljudima. Ako je prisutna – ako je. Prostituišu se svuda i u najgorim selima. Danas je sve prostitucija i svi se kurvaju. Ta reč više nije tabu tema.

Kurir