Pevačica uzrujana: Ceci na sudu očitali bukvicu

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je optužena da je pretila direktoru FK Mladi proleter Aleksandru Olareviću, napustila je juče Prvi osnovni sud veoma nezadovoljna i uzrujana, zbog toga što njen advokat Goran Petronijević nije došao, ona je morala da istrpi kritike od sudije Danijele Koš u vezi sa braniočevom neodgovornošću i neprofesionalnšću.

Pročitaj i: SUD PRESUDIO: Ceca mora da plati!

Svetlana Ražnatović došla je u sud nekoliko minuta pre 10 kada je suđenje bilo zakazano. Ona je bila u crnoj odeći, a na glavi je imala veliki šešir iste boje, kao i naočare. Cecu je pred zgradom Palate pravde uzbuđeno dočekalo desetak mladih obožavalaca. Posle kašnjenja suđenja od 20 minuta u sudnicu je pozvana pevačica, međutim, sa njom nije došao optuženi Predrag Ocokljić, suprug Cecine sestre Lidije, kao ni advokat Goran Petronijević.

Ne tereti pevačicu Aleksandar Olarević je ranije rekao da ne želi da krivično goni pevačicu i da ne želi odštetu za “lake telesne povrede”, koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara, ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo

Pročitaj i: Ceca na sudu: Suđenja opet nema, ali tu su fanovi

Pošto je Ocokljićev branilac Nevena Veselinović opravdala izostanak svog klijenta time što je bolestan, sudija Danijela Koš je rekla Ceci da ustane sa optuženičke klupe i održala joj bukvicu zbog izostanka njenog advokata Gorana Petronijevića.

- Vaš advokat je već jednom izostao sa ovog suđenja, jer je imao drugo. Kada smo zakazivali suđenje, on je rekao da ne može da dođe na predloženi termin i saglasili smo se za 7. mart. Sada se on opet nije pojavio, jer ima neko suđenje u Prokuplju. Ja sam vam na pozivu izričito napisala da vam u ovom delu suđenja nije potreban advokat i budite svesni, i vi, i vaš branilac da bi suđenje bilo održano da se Ocokoljić pojavio - završila je Danijela Koš, sudija, dok je Ceca stajala i sela tek pošto je pitala sudiju da li može da sedne.

Posle odlaganja suđenja za 9. april Ceca se slikala sa fanovima koji su je okružili i davali cveće i druge poklone.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007, ispred upravne zgrade FK Mladi proleter, grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Olareviću. Ražnatovićeva i njen zet su, prema navodima optužnog predloga, tog dana došli do upravne zgrade i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa, oslovljavajući ga pogrdnim imenima.

Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, po optužnom predlogu, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora Mladog proletera, udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.

Alo

Pogledajte još