Aleksandri Bursać pozlilo na snimanju!

Bilo mi je loše jer imam mnogo nastupa i gostovanja, pa ne stižem redovno da spavam i jedem, što me iscrpljuje. Malo mi je muka i vrti mi se u glavi, večernji su sati, a ja nisam ni doručkovala, rekla je Aleksandra

Naime, pevačica je nakon silaska sa scene žurno pokupila stvari iz šminkernicei krenula ka svom automobilu. Sa kesama i torbama u rukama, Aleksandra je otvorila vrata studija, ali nakon samo nekoliko koraka primetili smo da gubi ravnotežu, zbog čega se pridržala za zid. Na trenutak je zatvorila oči i ponovo napravila nekoliko sporih koraka, ali očigledno da nije uspevala da se održi na nogama.

Kada smo joj prišli da vidimo kako se oseća i da li je dobro, kao i da li je u pitanju trudnička mučnina, Aleksandra nam je uz osmeh rekla:

"Ne brinite, mučnina nije trudnička! Bilo mi je loše jer imam mnogo nastupa i gostovanja, pa ne stižem redovno da spavam i jedem, što me iscrpljuje. Malo mi je muka i vrti mi se u glavi, večernji su sati, a ja nisam ni doručkovala jer sam imala nekoliko vezanih nastupa u različitim delovima Srbije, a želela sam da ispoštujem i gledaoce „Granda“. Moram više da povedem računa o zdravlju, ali ne nalazim vremena", izjavila je Aleksandra.

Kurir

Pogledajte još