Goca od dečka dobila sat od belog zlata!

- Kada je nedavno videla sat u jednoj prestižnoj radnji, Goca je bila oduševljenja dizajnom. Kako se bližio 8. mart, Žabac je iskoristio priliku i smislio kako da je obraduje, pa je za svoju voljenu pazario upravo nakit koji se njoj svideo. Inače, ručni sat je od od belog zlata. Božinovska je u petak uveče priredila sedeljku za prijatelje jer je sutradan morala na tezgu, a Žabac je iskoristio priliku, te je pred svima svojoj dragoj uručio poklon koji je spremio za tu priliku - kaže naš sagovornik, dodajući da su svi prisutni bili oduševljeni darom.

- Goca je prvo ugledala plišanu kutiju, a kad ju je otvorila, kućom se prolomio radosni uzvik. Pevačica je odmah poletela u zagrljaj Žapcu i počela da ga ljubi. Potom je pokazala prijateljima sat. Ona je čak zaplakala od sreće! - završava naš izvor.

Potvrdu ove informacije dobili smo i od same pevačice.

- Tačno je da me je moj dragi obradovao ručnim satom i da sam presrećna. Ali, o ceni ne bih, nije primereno. Mene može do suza da dovede i jedan cvet, a kamoli ovakav poklon - rekla je uzbuđeno pevačica.

Alo

Pogledajte još