Pomoći ću Zvezdi da ostvari zacrtane ciljeve

BEOGRAD, 12. avgusta 2009. (Beta) - Novi fudbaler Crvene zvezde Milan Vilotić rekao je na konferenciji za novinare da očekuje da se veoma brzo uklopi u ekipu i da pomogne "crveno-belima" da ostvare zacrtane ciljeve u ovoj sezoni.

"Najvažnije je da me igrači što pre prihvate i da zajedno pokušamo da ostvarimo zacrtane ciljeve", bio je prvi komentar Vilotića nakon zvanične promocije na Marakani.

Bivši odbrambeni fudbaler Čukaričkog nosiće dres sa brojem 15, koji je u Crvenoj zvezdi svojevremeno pripadao Nemanji Vidiću.

"Nisam znao za to. Došao sam poslednji i, od brojeva koji su preostali, taj mi se najviše svideo", kazao je Vilotić, koji je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor.

"Crveno-beli" su još na početku prelaznog roka pokušali da dovedu Vilotića, ali su se pregovori zakomplikovali i odužili.

"Ne želim da se vraćam na to. Tačno je da je bilo nekih problema, ali smo ih, srećom, prevazišli. Odradio sam pripreme sa Čukaričkim i spreman sam da odmah debitujem", zaključio je Vilotić.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić ocenio je da će Vilotić biti veliko pojačanje za ekipu sa Marakane.

"Vilotić je bio jedan od prvih igrača koje smo želeli da dovedemo u ovom prelaznom roku. Pregovori sa Čukaričkim su bili dugački, ali je sve ispalo kako treba. Milan je veoma snažan i dobar u skoku, pa će predstavljati veliko pojačanje", istakao je Adžić.

Vilotić, koji ima 23 godine, za novu ekipu mogao bi da debituje u subotu u prvom kolu Super lige protiv Jagodine.

Pogledajte još