Otvaranje bioskopa Cineplexx u TC Ušće 9. aprila

Čast da otvori bioskopsku sezonu u novom i najvećem bioskopu u ovom delu Evrope pripala je filmu cenjenog reditelja Srđana Dragojevića “Atomski s’desna” sa specijalnim, pretpremijernim prikazivanjem filma 08. aprila domaćim filmskim stvaraocima i profesionalcima iz filmske industrije iz čitavog sveta!

Uz tri ekskluzivna holivudska blokbastera i najaktuelnije filmove u tom trenutku, bioskop Cineplexx će 09. aprila otvoriti vrata svojoj publici. Najsavremeniji bioskop u regionu će imati ukupno 11 digitalizovanih sala opremljenih sa vrhunskom, RealD 3D tehnologijom i visokim kvalitetom slike i zvuka, kao i sedištima za zaljubljene. Fantastični 4K projektori predstavljaju novinu na tržištu bioskopa u regionu. Oni prikazuju sliku u visokoj rezoluciji, duplo većoj od 2K slike na koju smo navikli do sada u bioskopima.

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna duže od dve godine, sa bioskopima u Delta Cityu u Beogradu i tržnom centru „Kragujevac Plaza“. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i najmoderniji Cineplexx u Ušće Shopping Centru, najvećem centru u Srbiji i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj, kao što dolikuje regionalnom lideru“, izjavio je Kristof Papusek, managing partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx Ušće Shopping Center će u okviru četiri sale imati po dva reda opremljena sa udobnim, VIP sedištima, posebno dizajniranim kožnim foteljama, smeštenim u najboljem delu dvorane. Njihova pozicija, struktura i dizajn gledaocima pružaju osećaj kao da film gledaju iz svoje omiljene fotelje kod kuće.