Narkoman majku stolicom pretukao nasmrt

Stravičan zločin koji je potresao stanare ove mirne ulice dogodio se u nedelju oko 9.30 sati. Nikola je tada istrčao iz kuće, u kojoj je pretučena Marija ostala na podu, ali još svesna. Vratio se oko 15 sati, kada je Marija već izdahnula od batina. Unutra su bili Nikolina sestra, koja je i otkrila zločin, i policija. Sa cigaretom u ustima, Nikola je ušao u kuću i rekao: “Ja sam ubio majku.”

“Nikola je ujutru izašao iz kuće, a Marija je već bila pretučena, ali niko nije slutio šta se dogodilo. On je otišao kod sestre i zeta na Ledine, ali oni nisu bili kod kuće. Zatekao je samo sestrinu decu, koja su primetila da su ujakove patike potpuno krvave i odmah pozvala majku”
, kažu komšije Milivojevića.

Marijina ćerka i zet došli su u Mirijevo i u dnevnoj sobi zatekli Mariju pretučenu. Još je bila živa. Pozvali su Hitnu pomoć, ali pretučenoj starici nije bilo spasa, piše “Blic”.

“Policajci su radili uviđaj kada je Nikola došao. Bio je potpuno miran. Takav je i izašao sa lisicama na rukama. Za njim su policajci izneli stolicu kojom je ubio majku”
, pričaju komšije.

U policiji kažu da je osumnjičenom Nikoli određeno zadržavanje od 48 sati i da će nakon toga biti odveden na saslušanje kod tužioca.

Izvor: Blic