TV FAJT: I Grandovi pevači na Pink festivalu

Na proleće umesto Grand festivala - Pink festival.
Najnoviji projekat Željka Mitrovića Pink festival biće održan 28. i 29. aprila u najvećem studiju u Šimanovcima. Na njemu, i pored raskida saradnje s produkcijom „Grand“ Saše Popovića, moći će da učestvuju pevači iz njegovog jata, ali i svi oni koji vrede i imaju dobre pesme. Ovo su juče saopštili direktor promo-službe Pinka Darko Popović i voditelj Vlada Stanojević. Oni su predstavnike medija uputili u sve detalje manifestacije, koju su najavili kao nešto što još nije viđeno na našim prostorima.

Pročitajte i: PINK VLADA MUZIČKOM SCENOM: Mitrović zadao nov udarac Saši Popoviću

Dvadeset takmičara

Prve večeri biće izvedeno 20 kompozicija koje nikad nisu objavljene, a po izboru selekcione komisije koju čine Željko i Milica Mitrović, Darko Popović i Bane Stojanović.
Od tih pesama 10 će se plasirati u finale, a ona koja bude imala najveći broj glasova žirija biće proglašena za najbolju. Numera s najviše glasova publike putem SMS glasanja biće proglašena za pobednika publike.

Pobednik festivala dobiće nagradu u vrednosti od približno 100.000 evra. Žiri će sačinjavati novinari, muzičari i druge poznate ličnosti.
- Svih 20 polufinalista nakon završetka konkursa biće pobednici jer će svaka pesma imati medijsku podršku najjače medijske stanice u regionu, u vrednosti od preko 15.000 evra.

Festival hitova

Ovo je festival hitova jer ćemo sve pesme pre samog žiriranja plasirati u svim Pinkovim emisijama i samim tim će postati slušane. Na konkurs je stiglo više od 50 prijava, a očekujemo da će ih biti oko 700. Biće sigurno oko 15 velikih zvezda, a voleli bismo da ostatak budu mladi talentovani ljudi, kojima je ovo idealna prilika da se promovišu na pravi način. Pored toga što se će kampanja biti ogromna, pet kompozicija biće nagrađeno i dodatnim novčanim iznosom - rekao je Darko Popović.

Kurir

Pogledajte još