Nedeljni ljubavni horoskop: 10.3.2014. – 16.3.2014.

OVAN

Promene su dobre, zar ne? Ovo nastavite da govorite sebi tokom prvih nekoliko dana ove nedelje i tako ćete uspeti da sačuvate stabilnost koja će biti poljuljana zbog ponašanja vašeg partnera. Ako se budete skoncentrisali i pazili na to da ostanete pribrani, situacija će se završiti povoljno po vas. U četvrtak i petak situacija će se stabilizovati i moći ćete mirno i bez konflikta da završite nedelju. Vikend vam donosi sjajnu energiju, naročito kada je komunikacija upitanju. Ako ste slobodni, svojim šarmom ćete zadiviti mnoge, a ako ste u vezi iskoristite ovaj dar da osvežite svoju vezu.

BIK

Početkom nedelje stvari će ići naopačke kada je ljubav upitanju. Sebe utešite tako što ćete ponavljati da je to samo kratka i prolazna faza i nađite način da se opustite i ne razmišljate niočemu. Vaši pozivi biće ignorisani, neće vam biti jasno zašto je ponašanje vašeg partnera čudno, povučeno i zatvoreno. Zapitajte se da li vas možda testira? Od ćetvrtka ćete i vi prihvatiti ozbiljnu vezu i ozbiljan odnos, iako to bude zahtevalo ozbiljne promene. Vikend će biti sjajan. Uživaćete u novinama i shvatiti da ste napravili pravi izbor.

BLIZANCI

Vežbajte svoje kreativnu i umetničku stranu početkom nedelje. Emocije će vam biti izraženije nego što je to uobičajeno, pa ne bi bilo loše da spojite lepo i korisno i napravite neko iznenađenje osobi koju volite. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nove susrete i poznanstva. U četvrtak i petak, okolnosti bi mogle postati veoma čudne kada je ljubav i vaš partner upitanju. Najbolje bi bilo da se na kratko povučete i gledate svoja posla. Za vikend će se sve vratiti u normalu. Nemojte zamerati svom partneru na čudnom ponašanju, već gledajte unapred i uživajte.

RAK

Početkom nedelje se posvetite emocionalnoj strani svog života, jer ćete prolaziti kroz nešto mnogo značajnije nego što vama to trenutno izgleda. Situacija će biti prilično čudna, ali ako ostanete skoncentrisani i prizemljeni, vrlo lako ćete moći da vidite šta će se dogoditi u budućim danima i kako treba da se postavite. Moćna i inspirativna energija će biti u vama u četvrtak i petak, pa ćete biti sposobni i raspoloženi da svojoj voljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo. Za vikend budite fizički aktivni- ples na podijumu za igru sa voljenom osobom je pravi izbor.

LAV

Bez obzira u kojoj se situaciji trenutno nalazite, vi ćete početkom nedelje biti preplavljeni događajima kada je ljubav upitanju. Ako ste slobodni, flerta će biti svuda oko vas. Ako ste u vezi, doživećete prelepe trenutke. Sve u svemu, prvi deo nedelje će biti izuzetno pozitivan, naročito sreda. Zbog toga će sve do petka, pa i za vikend vaš ego biti značajno pojačan pa se nećete obazirati previše oko nerazumevanja i problema koje budete imali. Vodite računa da ne preterate u tome. Vikend je vreme za uživanje u umetnosti. Uzmite svoju voljenu osobu za ruku i idite zajedno u muzej, pozorište ili galeriju. Posle se zasladite čašom vina.

DEVICA

Prvi deo nedelje biće obeležen vašom štednjom. Vi ćete radije skuvati ručak kod kuće nego odvesti partnera u restoran. Ovo jeste dobra osobina, ali ako ne povedete računa, partner ili potencijalni partner će vas doživeti kao ciciju. U četvrtak i petak bićete inetelektualno moćni pa to iskoristite da voljenoj osobi priredite neko iznenađenje koje će je oboriti s nogu. Za vikend se čuvajte tračeva. Neko ko je ljubomoran na vas i vašu sreću će pokušati da izmisli priču. Šta god da čujete dobro proverite pre nego što odreagujete burno.

VAGA

Vaš partner ili osoba koja vam se dopada će početkom nedelje videti sasvim drugačiju stranu vaše ličnosti i to će ići vama u korist. Vi ćete svoj lik menjati vešto poput automobilskih brzina i time oduševiti drugu stranu svojom svestranošću i snalažljivošću. Ko ne bi voleo pored sebe nekog ko je takav? U drugoj polovini nedelje nemojte se ustručavati da otvorite novčanik i kupite poklon za osobu koja vam sviđa. Nemojte štedeti. Vaša sposobnost za komunikaciju će za vikend biti izražena, pa je iskoristite da rešite problem ukoliko ga imate.

ŠKORPIJA

Vaša osećanja će početkom nedelje biti veoma duboka i jaka, što bi vam moglo uzeti previše vremena. Umesto toga, pozovite svoju voljenu osobu i radite sa njom nešto lepo, što će vam otkloniti sve sumnje i strahove koje imate. Sreda je povoljan dan da zajedno razgovarate o tome da vašu vezu podignete na viši nivo. U četvrtak i petak ćete biti ispunjeni sjajnom energijom, pa ćete biti u mogućnosti da pokažete najbolju stranu svoje ličnosti i zadivite sve osobe suprotnog pola. Za vikend usporite, naročito ako ste slobodni. U suprotnom, mogli biste upasti u nevolju.

STRELAC

Bilo da vam početkom nedelje bude bila potrebna pomoć ili ne, vi ćete biti hrabri i sve što vas muči rešićete sami. Čak iako imate podršku partnera, vi je ne želite, već vam je draže da se potrudite sami i posle budete zadovoljni. To je veoma dobro, jer ćete na ovaj način steći visoko poštovanje svog partnera. U četvrtak i petak ćete biti veom zauzeti, čak toliko zauzeti da ćete morati da napravite promene u rasporedu. Slobodno recite ne svakom ko vas opterećuje. Plamen snažne i eksplozivne energije će biti u vama tokom vikenda i ostavićete sjajan utisak gde god da se pojavite.

JARAC

Tokom prve polovine nedelje bićete u iskušenju da probate nešto novo ili da se emotivno distancirate od partnera na neko vreme. Pokušajte da odolite i ne napravite neki pogrešan korak. Postoji mnogo razloga za to, ali još je više onih zbog kojih ste srećni. Ako ipak odlučite da donesete neku odluku, neka to bude u četvrtak ili petak. Tada ćete imati jasniju sliku situacije u kojoj se nalazite. Vikend vam donosi niz novih uzbuđenja. Predstoji vam interesantno poznanstvo. Ukoliko ste slobodni nemojte se ustručavati da ostanete u kontaktu.

VODOLIJA

Putovanje na koje treba da idete početkom nedelje, biće vam duplo interesantnije ako pored sebe budete imali svoju drugu polovinu. Ako ste slobodni verovatno ćete na putovanju upoznati neku interesantnu osobu vrednu pažnje. U drugom delu radne nedelje imaćete puno poslovnih obaveza, što bi moglo da vas udalji od ljubavnog života. Šef će tražiti od vas da radite prekovremeno ili ćete morati da idete na kratki poslovni put. Više vremena imaćete za vikend, pa ga posvetite svom partneru u nadoknadite to što se ga zapostavili.

RIBE

Početkom nedelje ćete biti pretrpani sumnjama i to sve do srede, kada ćete napokon dobiti odgovore na pitanja koja vas zanimaju. Ustvari, vi ćete napokon skupiti hrabrost da pitate ono što vas zanima. Ako je osoba o kojoj je reč vama bliska, tim još bolje. Razgovorom ćete rešiti sve probleme. Drugi deo nedelje vam donosi sjajnu energiju koja garantuje niz romantičnih i komfornih momenata. Ako za vikend budete morali da radite, radite od kuće i neka vaša druga polovina bude pored vas. Tako će vam posao lakše pasti, a i provešćete zajedničko vreme.

Foto: Horoskopius
Foto: sxc.hu

Pogledajte još