Adidas te vodi u Brazil na Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Da bi ste učestvovali u trci za Brazil, sve što je potrebno da uradite je da uz pomoć jedinstvenog koda koji će vam dati vaš prodavac nakon kupovine patika, pristupite igrici na Facebook stranici www.facebook.com/djaksportskaoprema i pokažete koliko ste dobri u fudbalu.

50 fanova koji pokažu zavidnu spretnost i brzinu u okviru igrice kvalifikovaće se za veliko finale koje će se 9. aprila održati na terenu FK Brodarca, gde će dobiti priliku da pokažu svoju veštinu sa loptom.

Najboljeg takmičara, od 3. do 6. jula, adidas vodi u Brazil na najveći fudbalski događaj na planeti. Pored karte za utakmice četvrtfinala, pobedniku i još jednoj osobi po njegovom izboru, adidas je obezbedio avionsku kartu, smeštaj za četiri dana, poklone iznenađenja, kao i organizovane animacije i zanimljive sadržaje u kojima će dodatno uživati u prestonici fudbala i Sambe.

Ne propustite ovu priliku jer je adidas za učesnike od 2. do 5. mesta obezbedio vredne nagrade. Drugoplasirani će osvojiti patike za fudbal i zvaničnu loptu Svetskog prvenstva, Brazuku, a adidas će loptama obradovati i preostalih troje najbolje plasiranih takmičara.

Pročitajte obavezno pravila, okušajte se u igrici i iskoristite ovu neverovatnu priliku!

Pogledajte još