8 rečenica kojima ćete svaki put privući njegovu pažnju

Odabrali smo 8 rečenica koje će učiniti razliku i privući pažnju vašeg muškarca svaki put kada se mislima udaljite jedno od drugoga.

1. Dajte mu do znanja da se ponosite njime
Muškarci žele da se uz njih osećate ponosno, ali vam to neće direktno reći. Dajte mu do znanja da se ponosite njegovim profesionalnim dostignućima kao i podrškom koju vam daje u životu.

Pokažite mu to kad stigne kući nakon jako napornog dana koji je proveo na poslu, neka vidi da ste svesni njegovog truda i da vas zanimaju svi detalji iz njegovog života.

2. Podsetite ga na ludu noć u spavaćoj sobi
Ta je izjava tako zavodljiva i razigrana da će vam zasigurno oboma popraviti raspoloženje dok obavljate svakodnevne kućne poslove. Seks je jako važna stavka u braku pa čak i ako nije prva stvar koja vam pada na pamet.

Podsetite li ga na vaše vruće igre u postelji, to je dobro za vašu vezu. Time mu ujedno dajete do znanja kako će se strastvena repriza ponoviti što je pre moguće.

3. Obično hvala čini čuda
Obično hvala može mnogo značiti i ulepšati dan, ma kakav god on bio. Pre nego što sa svojim partnerom krenete u reviziju dana na izmaku i proanalizirate ko je šta radio, zahvalite mu za nešto što je ranije učinio.

Napravite to čak i ako je reč o nekom naizgled nebitnom gestu, poput smešne fotografije koju vam je poslao tokom dana da vas nasmeje.

4. Iznenada ga pozovite na piće ili večeru
Iznenadite ga nekakvim neplaniranim izlaskom, bilo da je reč o večeri ili tek čaši vina u intimnoj atmosferi omiljenog kluba ili kafića. To može biti jako seksi. Usto, spontanost će vas podsetiti da ono što vam je zajedničko nisu samo obaveze, stabilnost i predanost, već i uživancija u dobroj zabavi.

5. Pokažite mu da niste ljubomorni
Primetite li tokom zajedničkog izlaska da neka žena s posebnim zanimanjem posmatra vašeg supruga, dajte mu do znanja da ste to primetili i pokažite mu da ste srećni što je on vaš muž. Učinite to bez straha da će vam neznanka preoteti partnera.

To neće ugroziti vaš brak - suprugu ćete malo nahraniti samopouzdanje i ujedno mu dati do znanja da ste srećni u vezi i da niste nimalo ljubomorni.

6. Pohvalite njegov odličan izbor poklona
Muškarci su prilično nesigurni kad kupuju darove svojim suprugama. Zato, ako vam je dragi darovao nešto što vas istinski usrećuje, dajte mu do znanja koliko vam je drago. Ne zaboravite mu napomenuti ukoliko vas na poslu radi toga zasipaju komplimentima.

Tako ćete nagraditi njegov pravi izbir, a usto imate i velike šanse da ubuduće dobijete nešto slično. Muškarcima je najvažnije da se osećaju poštovano.

7. Pružite mu nežnost i brigu i isto očekujte od njega

Premda ste i vi i vaš dragi odrasle, odgovorne i samostalne osobe, svako od vas s vremena na vreme poželi da se neko drugi malo brine o njemu. Recite mu da bi trebalo da se odmori, ode ranije na spavanje ili ga izmasirajte.

Pružite mu malo nežnosti i naravno, očekujte isto od njega, jer upravo to bezuslovno davanje i primanje jako je važno za očuvanje veze ili braka.

8. Zabavom začinite vezu

Zabavite se i začinite vezu ponekom opkladom. Recimo, opkladite se kako će se završiti film, hoćete li dobiti tradicionalni poziv za rođendansku zabavu od prijateljice s kojom ste se upravo posvađali ili pak hoće li se komšija iznad vas ponovno za vikend napiti i do sitnih sati pevati iz svega glasa.

Kasnije uporedite rezultate opklada. I ovim, pomalo neobičnim takmičarskim duhom možete začiniti svoju vezu.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr
Foto: sxc.hu

Pogledajte još