Beograd: Tri osobe povređene u tri udesa, među njima i jedno dete

Dečak uzrasta 12 godina, pešak, u udesu koji se dogodio oko 19.50 časova na Ibarskoj magistrali kod toplane, zadobio je povredu levog stopala, a prevezen je u Institut za majku i dete, rekla je Macura.

Žena stara 79 godina je u udesu oko 20 časova u Bulevaru umetnosti zadobila povrede glave, kolena, kuka i ramena, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 50 godina, vozač, u udesu oko 23.20 časova u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta zadobio je bol u vratu, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 86 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Muškarac star 54 godine zatečen je oko 01.10 časova u Maričkoj ulici u Beogradu sa ranom iz vatrenog oružja, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je imao ulaznu ranu iz vatrenog oružja u predelu desnog ramena, a prema prvim saznanjima, bio je alkoholisan, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da je muškarac zatečen sa ranom u Ulici Marička 8 G kod jednog dragstora i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Izvor: Novimagazin

Pogledajte još