JK OPET UZVRAĆA: Dragi uredniče, opraštam Vam, jer ne znate šta ste učinili

Pevačica Jelena Karleuša obratila se putem svog Fejsbuk profila uredniku Alo novina povodom objava da ne želi Ceci da isplati dug.

Pročitajte i: Karleuša podivljala: Ceco, lopužo, od mene ćeš dobiti ku*ac!

Prenosimo vam njenu objavu u celosti:

- GLAVNOM UREDNIKU LISTA "ALO":
Dragi uredniče Alo-a, prvo bih vas zamolila da mi nikad više ne stavite ime i sliku uz ovog osudjenog kriminalca. Ovim ste me mnogo uvredili. To što se već na naslovnoj stavljate na stranu dotične, i "naplaćujete" mi u njeno ime, iako sudski postupak još traje, to neka ide vama na obraz i čast.
A sad bih prokomentarisala prvo moju a onda i izjavu dotične.
JK:"Ceca će od mene dobiti kurac!". Uredniče, ali ja nisam izgovorila reč CECA, već DZELJANA! Ali ODLIČNO ste prepoznali metu ;-))) Molim vas da napišite da sam pogrešila. Ono što treba da stoji tu je "CECA OD MENE NEĆE NI KURAC DA DOBIJE".
A sad!
Ceca:"Ovakve izjave govore o onima koji ih izgovaraju".
Dragi uredniče, o meni možda govore moje reči, ali ne zaboravite da o njoj govore njena dela. Ili je pravilnije da kažem NEDELA. Osudjeni kriminalac, žena sinonim za nanogicu, žena koja svaki drugi dan provodi na sudjenjima za najteža krivična dela, od nasilničkog ponašanja do iznude, žena koja je bila 4 meseca u zatvoru osumnjičena za pomaganje ubicama Premijera Zorana Djindjića, koja je svedok ODBRANE onom čiki koji melje ljude Luki Bojoviću, žena čiji je muž bio ratni zločinac i krimos Arkan, a kumovi Legija i Dušan Spasojević. Da li STVARNO mislite da ste postupili ispravno kada ste se stavili na njenu stranu, pozivajući se na MOJ(???) bezobrazluk i njenu KULTURU??? Da li stvarno mislite da ste svoj srpskoj deci objasnili na pravi način KOJA TETA JE LOŠA A KOJA DOBRA?
Dragi uredniče, ja vam opraštam, jer očigledno Vi ne znate šta ste učinili.

Pogledajte još