Prva faza burn Residency produžena do 22. marta!

Iskoristi novu šansu i pozovi fanove da glasaju a žiri u sastavu Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević iz burn DJ tima i Tijana Paunković, muzička urednica RTS-a, izabraće petoro najboljih čiji se miksevi nađu među 20 odsto onih sa najviše glasova.

Finalisti Srbije takmičiće se dalje u miksovanju na Mix Off žurci u Beogradu, a pobednik će, zajedno sa predstavnicima ostalih zemalja, nastaviti na svetskom finalu burn Residency na Ibici. Tamo ga čeka niz izazova presudnih za dalji plasman, intenzivne muzičke radionice sa legendama Carlom Coxom i Peteom Tongom, upoznavanje važnih predstavnika muzičke industrije kao i nezaboravni klabing prestonice elektronike. Petoro pobednika će provesti leto na omiljenom party ostrvu, osvojiti DJ rezidenture u top klubovima kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project, a najbolji od njih, DJ Superstar, katapultiraće se do svetskog uspeha jer će u njegovu karijeru burn uložiti čak 100 000 evra!

burn Residency je najveće svetsko DJ takmičenje lansirano 2012. godine, koje daje priliku talentovanim DJ-evima širom sveta da postignu evropski i svetski uspeh. Od osnivanja, takmičenje postaje sve veće, izaziva poštovanje i među liderima u muzičkoj industriji i dobija podršku najpoznatijih svetskih DJ-eva među kojima su David Guetta, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim koji su bili i mentori finalistima. Prošle godine prijavilo se više od 5000 učesnika iz više od 90 zemalja, a broj učesnika se smanjio na 18 nakon lokalnih Mix-off takmičenja. Naša predstavnica Lea Dobričić trijumfovala je na Ibici gde je, nakon samo 24 sata, ušla u prvih šest, a zatim je osvojila i rezidenturu u klubu Privilege.

Pogledajte još